Cum sună piesa cu care Bella Santiago va concura în semifinalele selecției naționale Eurovision 2019

Cum sună piesa cu care Bella Santiago va concura în semifinalele selecției naționale Eurovision 2019
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 16 Ianuarie 2019
Data actualizare: 16 Ianuarie 2019
Bella Santiago este unul dintre motivele pentru care Mihai Trăistariu s-a retras de la Eurovision 2019. Artista originară din Filipine a primit un wildcard din partea organizatorilor selecției naționale.

Bella Santiago (28 ani) e obișnuită cu marile scene, iar acum intră în cursa pentru a reprezenta România la Eurovision 2019. Cântăreața, care a fost introdusă în concurs după încheierea perioadei de înscriere, lansează Army of Love, piesa pe care o va cânta în semifinalele selecției naționale Eurovision 2019

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @bellasantiago.official (@bellasantiagoresciebelle) on


Compusă de Alex Luft și Bella Santiago, Army of Love este o melodie care transmite energie și putere, printr-o notă de originalitate dată de versurile în limba engleză și limba tagalog (vorbită de 25% din populația din Filipine), melodicitate și rap.

„Sunt foarte fericită și entuziasmată că merg mai departe! Este un vis împlinit și îmi dau seama cât de grea este această compeție dat fiind talentul participanților. Sunt foarte emoționată și mă bucur că juriul a ales ca piesa mea să meargă mai departe și pot în sfârșit să va dezvălui Army of Love”, spune Bella Santiago.

Ascultă piesa mai jos!

Citește și: Mihai Trăistariu a stârnit o furtună la nivel european odată cu retragerea de la Eurovision 2019

Bella Santiago, pe numele ei real Resciebelle Santiago, s-a mutat în România în 2016. Bella s-a făcut remarcată în cadrul show-ului „Românii au talent”, prin interpretările excepționale ale unor piese precum  “I will always love you”, “Hello” și “Drunk în love”. 

La începutul anului 2017, artista a lansat primul single și primul videoclip din cariera solo - „Unpredictable”, piesă produsă în studiourile HaHaHa Production. În luna septembrie a acelui an a început o colaborare cu trupa Jukebox și a lansat piese precum “Vocea ta” și “Auzi cum bate”. Un an mai târziu, Bella s-a înscris la Selecția Națională Eurovision 2018, împreună cu Jukebox.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!