Cum suna prima piesa Radio Killer in limba romana? Asculta AICI piesa "Mi-e dor" - Lyric Video

Cum suna prima piesa Radio Killer in limba romana? Asculta AICI piesa Mi-e dor - Lyric Video
Citeste mai mult despre: Radio Killer, audio, mi-e dor, piesa,
Data publicarii: 14 Octombrie 2015
Data actualizare: 14 Octombrie 2015
E deja octombrie, toamna si-a intrat pe deplin in drepturi, si e timpul pentru o noua piesa semnata Radio Killer...nu orice piesa, ci o premiera cool, care nu poate lipsi din cele mai tari playlist-uri. „Mi-e dor”, compusa in studiourile HaHaHa Production, este prima productie in limba romana a proiectului.

A sosit momentul in care lansam prima noastra piesa in limba romana si suntem super incantati de rezultat. Ne-am dorit de multa vreme sa facem acest lucru, pastrand, in acelasi timp, un sound cool si care sa ne reprezinte in totalitate. Asa a aparut  "Mi-e dor", o piesa de dragoste, foarte emotionanta, scrisa impreuna cu Elena Morosanu si Andrei Mihai.”, au declarat Lee Heart si Paul Damixie despre cea mai noua piesa a lor.

Radio Killer traiesc prin muzica pe care o fac si asta se vede de fiecare data cand urca pe scena sau lanseaza o noua piesa. Prin sound-ul lor dinamic si electrizant au reusit sa depaseasca granitele si sa cucereasca topurile radiourilor de muzica dance din Europa si SUA. La 4 ani de la primul succes obtinut in formula Paul Damixie - Lee Heart, a venit momentul potrivit si pentru o prima piesa in limba romana. Astfel, s-a nascut „Mi-e dor”!

Lansarea de azi este una speciala, intrucat Radio Killer nu au mai avut pana acum o piesa in limba romana. Astfel, piesa “Mi-e dor” este o premiera pentru proiect.

Paul Damixie, DJ-ul proiectului, si Lee Heart, vocea Radio Killer, si-au propus  anul acesta sa aduca o noua imagine, sa vina cu o atitudine fresh si cu un stil mai cool, lucruri care sunt vizibile si in cele mai recente piese semnate de proiect: „Headphones” si „Feelings”, incluse pe compliatia HaHaHa Production #maimusic. S-a creat, astfel, si contextul potrivit pentru o piesa in limba romana. Si-au dorit o piesa cu un sound cool, care sa ii reprezinte in totalitate si sa poate fi ascultata in orice context: in club, la radio, la TV etc. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies