Cum vrea Samuel L. Jackson să-i convingă pe oameni să meargă la vot

Cum vrea Samuel L. Jackson să-i convingă pe oameni să meargă la vot
Samuel L. Jackson susține dreptul la vot. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data: 16 Septembrie 2020
Starul din „Pulp Fiction” e un susținător fervent al dreptului la vot, însă și o persoană care consideră că acesta e o obligație cetățenească. Samuel L. Jackson are o metodă inedită pentru a-i convinge pe oameni să voteze.

Samuel L. Jackson (71 de ani) se alătură celebrităților de peste Ocean care încearcă să-i convingă pe americani că votul lor contează. În noiembrie, întreaga țară e așteptată să-și exprime preferințele la alegerile prezidențiale, iar americanii au nevoie de ceva mai multă persuasiune pentru a uza de un drept constituțional.

Citește și

Actorul din Pulp Fiction a promis că primii 2.500 de americani care se înregistrează pentru votul din noiembrie sau fac dovada că plănuiesc să meargă la vot vor primi un cadou din partea lui: îi va învăța să înjure în 15 limbi străine. Iată mesajul său mai jos!

Actorul e cunoscut pentru limbajul lui „colorat” și scoate des „porumbei” pe gură. A făcut-o de atâtea ori în filmele în care a jucat, dar și în afara platourilor de filmare. Memorabilă este intervenția lui video din 2012, când s-a răstit la americani ca să-i convingă să meargă la vot.

Campaniile de acest gen, inițiate pentru a-i convinge pe oameni că votul lor este important, sunt din ce în ce mai dese. Samuel L. Jackson nu e singua celebritate care apelează la astfel de tehnici pentru a-i urni pe americani la vot. 

Taylor Swift, Billie Eilish, Julianne Hough, Billy Porter, Usher, Lenny Kravitz, Madison Beer și Shawn Mendes sunt printre cei care au promis experiențe personalizate fanilor care se înregistrează pentru votul online din 3 noiembrie.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: FERMA. În Plus - Episodul 4

FULLSCREEN
Cum vrea Samuel L. Jackson să-i convingă pe oameni să meargă la vot
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies