Cumnata Simonei Halep, superbă la nunta tenismenei. Luminița a atras toate privirile cu ținutele sale

Cumnata Simonei Halep, superbă la nunta tenismenei. Luminița a atras toate privirile cu ținutele sale
Data publicarii: 20 Septembrie 2021
Data actualizare: 20 Septembrie 2021
Simona Halep s-a căsătorit cu Toni Iuruc săptămâna trecută, pe 15 septembrie. De la eveniment nu au lipsit cei mai buni prieteni, dar și membrii familiei, printre care și cumnata Simonei Halep, Luminița.

Nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc a reunit cele mai importante persoane din viețile lor, iar membri familiei nu au lipsit. Printre aceștia, s-au numărat și fratele Simonei Halep, Nicolae, și soția acestuia, Luminița. 

Cumnata Simonei a impresionat cu ținutele ei, pe zi purtând o rochie mulată, fără bretele, în nuanța verde neon. Seara, Luminița a ales o rochie lungă și sexy, stil animal print. Potrivit libertatea.ro, Luminița Halep provine dintr-o familie de muzicanți, iar părinții ei au cântat în formația Kavalla. 

Simona Halep a ales un décor impresionant pentru nunta cu Toni Iuruc

Mii de beculețe luminoase au creat un tunel de poveste lung de 30 de mp către sala de petrecere, zeci de copaci înalți de 3 metri au însuflețit de verde viu sala, dar și mesele la care invitații au sărbătorit, vase împletite și lucrate manual special pentru această ocazie din nenumărate fire de iarba, aranjamente plutitoare create dintr-un mix de vegetație și flori albe, toate și fiecare separat au oferit farmec cadrului în care s-a celebrat iubirea dintre Simona Halep și Toni Iuruc. 

Drumul invitaților către locul în care a avut loc ceremonia civilă s-a făcut pe o alee vegetativă de 200 de metri iar altarul a fost amenajat la capătul unui podium de 10 m din oglindă, înconjurat de alei din flori albe din care pleacau în sus nenumărate flori aranjate în sute de eprubete transparente.

Sursă foto: Instagram
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies