Cunoscuta aplicație Tinder se reinventează și vine la pachet cu noi modificări

Cunoscuta aplicație Tinder se reinventează și vine la pachet cu noi modificări
Citeste mai mult despre: Tinder, aplicatii, LGBT, luna Pride,
Autor: Mihai Burlacu
Data: 06 Iunie 2019
Celebra aplicație Tinder, care își are sediul la Los Angeles și în prezent numără peste 57 de milioane de utilizatori din toată lumea, progresează spectaculos, spre bucuria fanilor din comunitatea LGBT.

Dacă ți-ai pierdut nopți întregi stând pe Tinder, ai avut un date excelent, sau ți-ai găsit chiar dragostea pe această aplicație, ar trebui să știi că își mărește gama de utilizatori. 

Anunțul a fost făcut marți de către conducerea companiei americane, privind modificările care vor avea loc la nivelul aplicației începând cu viitorul apropiat.

Tinder a explicat că recent s-a asociat cu o organizație care apară drepturile pentru persoanele LGBT (Lesbiane, gay, bisexuali, transexuali), și au introdus o opțiune pentru a viza și persoanele din această comunitate.

Va permite de acum înainte unui utliizator să indice care îi este orientarea sexuală prin 9 opțiuni diferite (heteroxesual, gay, lesbiană, bisexual, asexual, demisexual, pansexual), ultimele 2 nefiind deocamdată publicate. 

Fiecare utilizator va avea avea dreptul de a face publică această informație sau nu, în funcție de preferință. 

Noile modificări vor fi actualizate începând cu această luna, și vor fi disponibile în țări precum Statele Unite ale Americii, Regatul Unit, Canada, Irlanda, India, Australia și Noua Zeelandă, pentru început. 

Ai ratat verdictul Danei Budeanu? Îl poți vedea mai jos:

FULLSCREEN
Cunoscuta aplicație Tinder se reinventează și vine la pachet cu noi modificări
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO