Cuplul excentric pe care-l invidiaza toti vecinii. Casa lor e comparata cu resedinta Playboy, iar ea cu Pamela Anderson

Cuplul excentric pe care-l invidiaza toti vecinii. Casa lor e comparata cu resedinta Playboy, iar ea cu Pamela Anderson
Citeste mai mult despre: Bastian Yotta, Maria Yotta,
Data: 15 Martie 2017
Bastian si Maria Yotta se afla intr-o continua distractie de cand s-au mutat in Baverly Hills. Originari din Germania, cei doi au venit in America sa isi indeplineasca un vis -  sa traiasca precum in serialul Baywatch, insa vecinii sunt de parere ca familia Yotta traieste mai degraba in "noua resedinta Playboy", avand in vedere ca seara de seara cei doi petrec zgomotos in compania a zeci de tinere in bikini.

Cum de isi permit sa duca un stil de viata atat de extravagant? Bastian este life coach si ii invata pe oameni cum sa dobandeasca stilul de viata “Yotta”: “Viata este un picnic”, nu este nicio diferenta intre munca si placere. Traiesti doar o data".

Cei doi soti au atras atentia asupra lor cu stilul de viata luxos, inspirat de serialul preferat din copilarie al lui Bastian Yotta, Baywatch. Miliardarul german si-a creat pana si o Pamela Anderson: i-a pus silicoane sotiei sale si acum sustine ca este mai sexy decat actrita din Baywatch. “Mi-am creat propriul Baywatch si fata mea e mai sexy decat Pamela Anderson”, a spus Bastian.

Petrecerile zgomotoase care au loc frecvent in casa lor au atras atentia vecinilor, care ar vrea sa ii vada plecati de la ei din cartier. Totusi, cei doi au devenit o atractie pentru tabloide si paparazzi. Tinutele sumare in care Maria apare pe strada nu au cum sa nu atraga atentia :


FULLSCREEN
Cuplul excentric pe care-l urasc toti vecinii. Casa lor e comparata cu resedinta Playboy, iar ea cu Pamela Anderson
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO