• PRO TV
  • Curiozitati: Hitler nu mai este cetatean de onoare! BONUS - VIDEO/ Hitler despre bac 2011!

Curiozitati: Hitler nu mai este cetatean de onoare! BONUS - VIDEO/ Hitler despre bac 2011!

Curiozitati: Hitler nu mai este cetatean de onoare! <span style="color: rgb(255, 0, 0);">BONUS</span> - <span style="color: rgb(255, 0, 0);">VIDEO/ Hitler despre bac 2011</span>!

Orasul austriac Braunau, unde s-a nascut  Adolf Hitler pe 20 aprilie 1889, i-a anulat dictatorului nazist titlul de cetatean de onoare, desi un i l-a acordat niciodata.  

Primaria localitatii a votat in unanimitate sa i se retraga lui Hitler orice titluri de onoare pe care ar fi putut sa le primeasca si care un au expirat automat cand acesta a murit, sinucigandu-se pe 30 aprilie 1945 in bunkerul din Berlin.

Comunitatea din Ranshofen, localitate unde s-a nascut Hitler si care a fost alipita de Braunau in 1939, l-a facut pe dictatorul nazist cetatean de onoare in 1933.

Mai multe localitati din Austria care au luat numele lui Hitler, pe cand acesta era la putere, au revocat si ele titlurile acordate.
Amstetten a anulat titlul de cetatean de onoare acordat lui Hitler in luna mai, provocand un mare scandal cand doi membri ai unui partid de dreapta s-au abtinut de la vot, sustinand ca nu era necesar sa se voteze pentru ca titlul a expirat o data cu moartea lui Hitler.

BONUS! Si pentru ca febra bac-ului 2011 inca un a trecut, iata un video - pe care multi cu siguranta il stiu deja, dar este amuzant si merita revazut -, care circula de cateva zile pe net, in care Hitler isi exprima parerea despre acest subiect mai arzator decat soarele de afara.
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni