Dadaca familiei regale are pregatire antiterorista! Cat castiga femeia care are grija de copiii Printului si ai Ducesei

Dadaca familiei regale are pregatire antiterorista! Cat castiga femeia care are grija de copiii Printului si ai Ducesei
Data: 15 Mai 2018
Copiii Printului William si ai Ducesei de Cambridge au o dadaca ce a absolvit una dintre cele mai exigente scoli de profil.

Maria Teresa Turrion Borrallo este de origine spaniola, in varsta de 40 de ani si a absolvit Scoala Nordland pentru dadace, cea mai prestigioasa din acest domeniu, pentru ca mai apoi sa fie dadaca la casa regala a Marii Britanii pentru copiii Printului William si ai Ducesei Kate.

Scoala pentru dadace Nordland isi pregateste elevele pentru cele mai dificile situatii, unde se invata tehnici impotriva terorismului, iar obtinerea permisului de conducere pentru profesionisti este o necesitate in cadrul acestui stagiu ce se desfasoara timp de patru ani. 

Turrion Borrallo calatoreste impreuna cu familia regala inca din 2014, cand i-a insotit in Australia, 2 ani mai tarziu, in 2016, in Canada, iar in 2017 a fost in Germania alaturi de acestia, pentru a avea grija de cei mici.

Dadaca copiilor ii invata o prima limba straina, spaniola, pe care aceasta o stapaneste, fiind limba nativa a bonei. Printul George si Printesa Charlotte sunt incantati de cele invatate si baiatul stie deja sa numere pana la 10.

Turrrion Borrallo are o afinitate aparte pentru vestimentatie, mai ales pentru hainele de copiii, in ciuda faptului ca uniforma acesteia nu este in trend cu moda. In 2015, dadaca i-a facut o boneta cu influente spaniole Printesei Charlotte. In ceea ce priveste acest domeniu, Turrion pare sa se asemene cu Ducesa de Cambridge, amandoua cochetand cu domeniul fashion-ului.  

In ceea ce priveste partea materiala, Turrion Borrallo are un salariu de numai £75,000 pe an, estimeaza  presa britanica.

Dupa cea de-a doua nastere a Ducesei Kate, cuplul regal a decis ca are nevoie de ajutor pentru a putea avea grija de cei doi copii ai acestora, de la vremea aceea. Din 2013, de la nasterea Printului George, Turrion Borrallo este dadaca celor mici si traieste la Palatul Kensington, impreuna cu familia regala si implicit cu Printul Harry si Meghan Markle. 

FULLSCREEN
Dadaca familiei regale are pregatire antiterorista! Cat castiga femeia care are grija de copiii Printului si ai Ducesei
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO