Dakota Johnson și-a postat numărul de telefon pe Instagram. Ce se întâmplă dacă o suni

Dakota Johnson și-a postat numărul de telefon pe Instagram. Ce se întâmplă dacă o suni
Citeste mai mult despre: dakota johnson, numar de telefon,
Data publicarii: 09 Octombrie 2018
Data actualizare: 09 Octombrie 2018
Dakota Johnson a publicat numărul său real de telefon pe contul de Instagram, îndemnând fanii să o sune.

Săptămâna trecută,  la Global Citizen Festival din New York, o mulțime de oameni au vorbit despre abuzul sexual și hărțuirea sexuală, pe fondul procesului de nominalizare a lui Brett Kavanaugh la Curtea Supremă. 

Citește și: Dakota Johnson si Jamie Dornan, antrenamente mai ceva ca in armata pentru Fifty Shades. La ce au fost supusi

Printre aceștia s-a aflat și Dakota Johnson, care a ținut un discurs în cadrul căruia a precizat că vrea să le ajute pe femeile și fetele din toată țară să-și facă auzite poveștile.

”Acesta este numărul meu de telefon”, a spus ea. ”Îmi doresc să mă sunați și să-mi spuneți povestea voastră în căsuța vocală. Sau vă rog să-mi trimiteți un mesaj pe adresa de email [email protected] și să-mi povestiți ce ați pățit voi, ca femei sau fete, într-o lume plină de suferință”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dakota Johnson (@dakotajohnson) on

De asemenea, aceasta a postat numărul său de telefon pe contul său de Instagram, îndemnând oamenii să-i lase mesaje, consemnează harperbazaar.com.

Ce se întâmplă dacă apelezi respectivul număr de telefon? Ei bine, poți auzi o voce înregistrată care spune: ”Aceasta este Dakota Johnson. Vă rog, lăsați un mesaj după bip, iar eu îl voi înregistra și voi distribui povestea voastră, astfel încât să putem trăi într-o lume în care egalitatea între sexe există. Mulțumesc”.

Nu este clar dacă acesta este numărul ei privat de telefon sau acum funcționează cu un singur scop. De asemenea, nu este foarte clar ce se va întâmpla cu mesajele primite. Oricum, este bine că cineva ascultă, totuși.

Foto: Getty
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies