Damiano David, cântărețul care a câștigat Eurovision 2021, a făcut testul antidrog. Care e rezultatul

Damiano David, cântărețul care a câștigat Eurovision 2021, a făcut testul antidrog. Care e rezultatul
Damiano David a negat că a folosit substanțe interzise. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 25 Mai 2021
Data actualizare: 25 Mai 2021
Damiano David, solistul trupei care a câștigat trofeul Eurovision 2021, Maneskin, a fost acuzat că s-a drogat în „Camera Verde” a show-ului european. European Broadcasting Union (EBU) a dat verdictul luni seară.

Imaginile cu artistul italian Damiano David au făcut înconjurul lumii, după ce acesta a făcut un gest din care mulți au tras concluzia că priza cocaină în timpul jurizării. Șocat de acuzațiile care i-au fost aduse, solistul trupei Maneskin a declarat că va face un test antidrog de bunăvoie, pentru a risipi zvonurile.

Luni seară, EBU, organizatorul concursului Eurovision, a făcut public rezultatul testului. Acesta a scos la lumină faptul că solistul nu a consumat substanțe interzise, așa cum fals s-a susținut în diverse medii. 

Nu s-a consumat niciun drog în Camera Verde și noi considerăm această chestiune încheiată”, au anunțat oficialii EBU, conform bbc.com.

Damiano David a încercat să risipească zvonurile mârșave care s-au rostogolit în spațiul public, însă nu a reușit. La conferința de presă de după Eurovision 2021, artistul italian a explicat că în momentul surprins de camerele de supraveghere el se uita sub masă, fiindcă chitaristul Thomas Raggi, colegul de trupă, tocmai spărsese un pahar.

Nu mă droghez. Vă rog, oameni buni. Nu spuneți asta, nu e cocaină”, a spus artistul. Vezi imaginile controversate mai jos!

Reprezentanții EBU au confirmat povestea italianului, susținând că au găsit cioburi de sticlă sub masă, în zona în care fusese Damiano David.

Maneskin a câștigat concursul Eurovision 2021 cu pisea rock Zitti e buoni. Anul viitor, competiția se va desfășura în Italia. România, reprezentată de Roxen, nu a reușit să se califice în finală pentru al treilea an la rând.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies