Dan Balan pregateste o surpriza de proportii. Cum arata cantaretul dupa doi ani de absenta din showbizul autohton

Dan Balan pregateste o surpriza de proportii. Cum arata cantaretul dupa doi ani de absenta din showbizul autohton
Citeste mai mult despre: Dan Balan, cantaret, muzica,
Data: 12 Februarie 2014
Dan Balan a cunoscut succesul international cu trupa O-Zone si melodia "Dragostea din tei", insa de cand s-a destramat formatia, cantaretul a plecat din tara si a colaborat cu mai multi producatori straini in speranta ca va reusi sa dea lovitura cu o noua piesa.

Despre Dan Balan nu se mai stie nimic de o bucata buna de timp. Ce-i drept, disparitiile basarabeanului sunt oarecum benefice, caci de fiecare data apare cu cate un proiect nou. De aceasta data s-a "ascuns" la Londra, unde lucreaza intens.

Dan Balan a intrat din nou in studioul de inregistrari, insa nu in Romania, ci in Marea Britanie. De ceva vreme, artistul s-a mutat in Anglia pentru a lucra cu o echipa britanica. Basarabeanul nu este la primul proiect de acest gen, acesta colaborand de-a lungul timpului cu mai multi artisti straini.

De aceata data, insa, Balan vrea sa stea cat mai mult departe de tara, pentru a termina de lucrat un intreg album, nu o sigura piesa. 

In ultimii ani, cantaretul s-a bucurat de un foarte mare succes in Rusia, unde a fost nominalizat la mai multe premii si a cantat pe scena unor evenimente importante precum Europa Plus Live. 

De curand, Dan Balan a implinit varsta de 35 de ani. Barbatul nu a tinut o petrecere pe cinste, fiind cufundat in munca. Singurele cadouri care il multumesc pe deplin sunt cele care au legatura cu activitatea lui profesionala.

FULLSCREEN
Dan Balan schimbare 
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO