Dan Bălan și Tina Karol, imaginea care i-a cucerit pe fani. ”La mulți ani, dragă!”

Dan Bălan și Tina Karol, imaginea care i-a cucerit pe fani. La mulți ani, dragă!
Citeste mai mult despre: Dan Balan, muzica, povesti de dragoste, vedete,
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 26 Ianuarie 2021
Data actualizare: 26 Ianuarie 2021
După ce câteva zile în urmă Dan Bălan și-a bucurat fanii cu noul său videoclip, de data aceasta a creat o adevărată isterie cu o poză în care apare alături de cântăreața ucraineană Tina Karol. Ipostaza tandră în care apar cei doi a stârnit iarăși un val de întrebări, dacă formează sau nu un cuplu. 

Un artist consacrat, Dan Bălan s-a remarcat anul trecut și ca jurat în show-ul ”Vocea Ucrainei”. Publicul a fost cucerit, în special, de gesturile tandre între el și interpreta Tina Karol, astfel încât mulți s-au gândit că între cei doi este mai mult decât o simplă prietenie. Cu toate acestea, niciunul dintre ei n-a confirmat relația de dragoste

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dan Balan (@danbalan)

Pentru admiratori a fost suficientă însă o simplă scânteie, ca să aprindă din nou focul discuțiilor despre o eventuală relație amoroasă. Când Dan Bălan și-a felicitat fosta colegă de emisiune cu ziua de naștere, scriind ”La mulți ani, dragă” și  postând o fotografie cu ei doi, comentariile au început să curgă cu miile. ”Am murit ? Este cumva un vis?”, ”Astăzi este ziua internațională a șocului”, ”Sunteți atât de îndrăgostiți, încât vreți să strigați asta pentru întreaga lume! Așteptam atât de mult aceste momente”, Nu știu ce se întâmplă cu adevărat între ei, dar din afară pare că au fost creați unul pentru celălalt. O adevărată magie”. 


Tina Karol a împlinit 36 de ani pe 25 ianuarie, iar în ajun a fost felicitată și de către jurații din concursul Vocea Ucrainei, care a debutat cu un nou sezon pe 24 ianuarie. De data aceasta, Dan Bălan nu mai face parte din juriu, iar fanii au rămas dezamăgiți. Artistul este asaltat zilnc cu mii de mesaje în care admiratorii ucraineni își exprimă regretul. Cei mai mulți preferă să-i vadă pe Dan și Tina în ipostaze romantice, la fel ca în sezonul trecut. ”A fost un balsam pentru suflet! Nici măcar nu am mai urmărit „Vocea” fără Dan!”, i-a scris o fană. 

Sursă foto: Instagram danbalan

Vezi și: Românii au talent revine din 5 februarie. Spectacolul talentelor va fi vineri și luni, la PRO TV 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!