Dan Bilzerian e mic copil pe langa el. Barbatul care a fost supranumit "Regele Instagram". Cum arata viitoarea lui sotie

Dan Bilzerian e mic copil pe langa el. Barbatul care a fost supranumit  Regele Instagram . Cum arata viitoarea lui sotie
Data: 21 Martie 2017
Petreceri nebune, valize pline de bani, poze cu femei dezbracate. Pe scurt, aceasta e viata lui Tony Toutouni, un afacerist american pe care presa din State l-a supranumit "Regele Instagramului".

Barbatul de 43 de ani ii intriga pe fani cu imagini scandaloase, care surprind cum se desfasoare zilele "obisnuite" din viata lui. Tony isi pozeaza masinile de peste 1.5 milioane de dolari, avionul privat si iahtul, dar se mandreste mai ales cu petrecerile nebune pe care le da.

In cele mai multe dintre instantanee, e inconjurat de femei frumoase, provocatoare, pe care le pune in situatii pe care multi le-ar considera injositoare. Desi are o iubita superba, Tony adora sa le invite la evenimentele lui, ceea ce i-a si creat probleme cu Juliann Nicole, blonda care l-a cucerit.

In varsta de 26 de ani, tanara ii iarta insa milionarului de fiecare data greselile, ba mai mult, a acceptat cererea lui in casatorie si urmeaza sa devina doamna Toutouni. Ea spune ca dincolo de iesirile pe care le are, crede in Tony si in dragostea lui sincera.

Iata cum arata barbatul si pe cine a ales sa ceara in casatorie.
 

 

Hang out only with people who make u more successful

A post shared by Tony (@lunatic_living) on


 

Got her to guide me to the right direction and save me with her floaties in case we sink @camillagimenez

A post shared by Tony (@lunatic_living) on


 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO