Dan Bilzerian, regele Instagramului, petrecere nebună de Halloween. Imagini din culise

Dan Bilzerian, regele Instagramului, petrecere nebună de Halloween. Imagini din culise
Citeste mai mult despre: Dan Bilzerian, Petrecere de Halloween,
Data: 28 Octombrie 2019
Dan Brandon Bilzerian (38 de ani) este un jucător profesionist de poker, ajuns celebru pe Instagram prin modul în care își etalează averea.

Are peste 28 de milioane de urmăritori pe contul lui oficial de Instagram si a devenit celebru în întreaga lume pentru modul excentric în care se bucură de averea sa imensă, moștenită de la tatăl său.

Cu ocazia sărbătorii de Halloween, Dan Bilzerian a decis să petreacă în stil măreț. A organizat o super petrecere într-una din casele sale de pe plajă, invitând o armată întreagă de femei, care mai de care costumate în diferite personaje. 

La petrecere au mai venit și vedete din întreaga lume precum Maluma, Ludacris sau Steve Aoki. Câteva imagini de la petrecere au fost publciate pe contul lui oficial, printr-un videoclip care a a strâns peste 9 milioane de aprecieri.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@Ignite Halloween round two, Oct 24th, tag 3 friends, follow @ignite I’ll fly a few of you out

A post shared by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on


A intrat în lumea pokerului

Un alt motiv pentru care a ajuns celebru în toată lumea a fost datorită abilităților sale de jucător de poker. A câștigat în anul 2013 peste 10 milioane de dolari după o noapte de poker, iar în anul 2014 a câștigat peste 50 de milioane în întregul an. Cea mai mare pierdere financiară la un joc de poker a fost de 3,6 milioane de dolari. 

GALERIE FOTO MAI JOS

A fost poreclit în anul 2010 cel mai amuzant jucător de poker de pe Twitter, conform unor publicații americane.

Dan Bilzerian este și actor, fiind cunoscut prin rolurile din filmele Olympus Has Fallen", "Lone Survivor", "The Other Woman" şi "Equalizer". 

Paul Bilzerian ( 69 de ani), tatăl lui Dan, a fost un investitor de succes în anii 80. A câștigat 40 de milioane de dolari la doar 36 de ani, însă a fost implicat în numeroase scandaluri de fiscalitate. În 2001, Paul a anunțat falimentul firmelor sale, declarând că mai are în conturi doar 1500 de dolari.

Vezi și Profil de celebritate - Dwayne Johnson

FULLSCREEN
Dan Bilzerian, regele Instagramului, petrecere nebună de Halloween. Imagini din culise
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO