Dana Budeanu, reacție dură după moartea lui Rudel Obreja

Dana Budeanu, reacție dură după moartea lui Rudel Obreja
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 14 Martie 2023
Data actualizare: 14 Martie 2023
Rudel Obreja s-a stins din viață duminică, 12 martie 2023, după mulți ani în care a purtat o luptă grea cu cancerul. Acesta fusese scos din închisoare în luna iulie a anului 2022 tocmai pentru a se trata de boala cruntă pe care o depistase în urmă cu scurt timp. 

Rudel Obreja a fost unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați pugiliști din România. Acesta a ocupat mulți ani funcția de Președinte al Federației Române de Box, fiind implicat în același timp și în multe afaceri alături de politicienii români. În luna aprilie a anului trecut, Rudel Obreja era condamnat la 5 ani de închisoare, alături de Elena Udrea, sub acuzația de spălare de bani, evaziune fiscală și complicitate la luare de mită, în dosarul „Gala Bute”. (VEZI ÎN GALERIA FOTO CUM ARĂTA RUDEL OBREJA)

Rudel Obreja era foarte cunoscut în grupurile de elită din Capitală. Acesta se învârtea în cercuri de oameni cunoscuți din showbizul românesc, printre care se numără și Dana Budeanu. Vedeta, imediat după ce a aflat că prietenul ei s-a stins din viață la 57 de ani, a avut o reacție publică extrem de dură.

Dana Budeanu a fost invitată la o emisiune TV, acolo unde a făcut o serie de declarații despre modul în care Rudel Obreja a fost tratat în închisoare. Designerul vestimentar susține că fostul Președinte al Federației Române de Box a murit deoarece autoritățile s-au sesizat mult prea târziu cu privire la starea lui de sănătate. 

“Eu cred că Rudel Obreja a fost omorât, el nu a murit. De ce a fost omorât? Din cauza incompetenței tuturor celor aflați pe traseul pe care el trebuia să se miște foarte repede către vindecare. Astăzi, această boală, în foarte multe cazuri, din fericire, se vindecă, poate fi tratată. Viața poate fi prelungită chiar și cu 20 de ani sau poate fi tratată definitiv.

În momentul în care ție ți se semnalează clar că omul nu este bine, îi era foarte rău, nu a fost lăsat să plece la spital, el a ajuns la spital în momentul în care s-a constatat că era în stadiu IV”, a spus ea pentru o emisiune mondenă.

Mai mult decât atât, Dana Budeanu susține că Rudel Obreja ar fi găsit un tratament al bolii în străinătate, însă din cauza amânării eliberării pe caz de boală, nu a reușit să se trateze.

„Pe lângă asta, a încercat, știu și un pic mai mult, să se trateze și a găsit acest tratament într-o altă țară. Păi, el până a luat aprobarea să plece din România, a avansat. A durat luni de zile.

La o astfel de afecțiune, orice zi contează, pentru că tratamentele sunt extrem de complexe astăzi. Deci este un om omorât de sistem? Da!”, a adăugat ea.

Sursă foto: Dana Budeanu/Facebook, Rudel Obreja/Facebook

VEZI ȘI VIDEO
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!