Dana Rogoz a invatat sa cante la trompeta, bongos si conga

Dana Rogoz a invatat sa cante la trompeta, bongos si conga
Data publicarii: 18 Octombrie 2009
Data actualizare: 18 Octombrie 2009
Nimic nu este imposibil pentru Dana Rogoz, actrita care o interpreteaza pe Andreea Popeanga in serialul \"State de Romania\" si care din acest weekend si-a inceput noul sezon al emisiunii \"De Suflet\", creata si difuzata special pentru romanii din afara tarii, la ProTv International.

Cu multe noutati, un decor complet nou si un platou mai mare, Dana si-a surprins cu siguranta telespectatorii cu vivacitatea ei si cu dorinta de a invata lucruri noi.
 
Prima editie, care a inceput de la orele 20.30, a fost foarte distractiva in primul rind pentru ea si pentru invitatii ei, Catalin Crisan, Maria Buza, Mihai Alexandru in prima parte si Horia Brenciu si colegii lui de trupa, Cristian Cretu si Harvis Cuni Padron in ultima parte a emisiunii. In doua ore, Dana a invatat sa sufle in trompeta si sa cinte la conga si bongosuri, dar si miscari de dans african, impreuna cu Dalanda, originara din Guinea, acum stabilita si casatorita in Romania.
   
Eforturile ei nu au fost totusi incununate de super succes, intrucat ritmul de dans african cerea miscare sustinuta, care la Dana avea si momente de ...incetinire, iar trompeta necesita o cantitate de aer cu mult mai mare decit capacitatea ei pulmonara, astfel ca a trebuit sa se aseze pe scaun pentru a-si reveni din ameteala. Dar cum nici Horia nu s-a descurcat mai bine in aceasta ipostaza, trompeta a fost returnata posesorului, lui Harvis, si au cintat impreuna live piesa “Quizas, Quizas, Quizas”.

Acesta a fost doar inceputul muzicii live si a momentelor spontane, Horia Brenciu si Dana Rogoz alcatuind pe loc o echipa de prezentare imbatabila, in nu mai putin de 4 limbi: italiana, engleza, spaniola si din cind in cind si romana. Momentele de dedicatii muzicale citite de vedete "De Suflet" pentru romanii din strainate au fost presarate cu citeva refrene celebre fredonate ad hoc de Horia, Cristi si Harvis, care o completau perfect, iar Dana i-a acompaniat batind ritmul pe bongosuri, de data aceasta reusind sa puna in aplicare cunostintele dobindite de la Horia.  In incheierea emisiunii, dupa ce le-a povestit despre noul album si despre piesa „Prolog”, al carei videoclip a fost filmat intr-o singura noapte, pe strazi, Horia a facut apel la imaginatia romanilor pentru a-l ajuta sa gaseasca un nume noului album.  

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!