Dana Rogoz, emoții mari pentru prima zi de școală a fiului ei. Imaginea care i-a cucerit pe fani

Dana Rogoz, emoții mari pentru prima zi de școală a fiului ei. Imaginea care i-a cucerit pe fani
Autor: Diana Oprea
Data: 14 Septembrie 2020
Dana Rogoz este printre vedetele care împărtășește cu fanii ei, pe rețelele sociale, orice moment important din viața ei. Recent, actrița a povestit cum a decurs prima zi de școală a fiului ei. 

Cuprinsă de nostalgie, Dana Rogoz a postat o fotografie cu ea din clasa I, iar fanii și-au amintit de primele ei apariții pe scenă:

Abramburicaaa”, ”Abramburici”, ”Dana Banana de la Minisong”, i-au scris fanii încântați. Alții au observat imediat asemănarea între ea și fiul ei, Vlad: ”Wooow! Vlad cu tine seamănă!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Succes la scoala! ❤ #primazidescoala #nuseuita

A post shared by Dana Rogoz (@danarogoz) on

Dana le-a mărturisit fanilor că înainte de începerea noului an școlar, fiul ei a avut două zile de acomodare, pentru că este în clasa pregătitoare. În ziua în care au mers la deschiderea oficială, Dana i-a dedicat un mesaj emoționant băiatului ei:

”Vlad, dragostea mea, baiețelul meu minunat, ești pregătit! Tatăl tău și cu mine te iubim enorm și suntem extrem de mândri de tine. Nu ai idee ce bucurie ai adus în viețile noastre și cum reușești să ne surprinzi zilnic cu felul tău unic de a privi lumea. Sperăm să îți placă școala tot timpul la fel de mult cum și-a plăcut în prima zi, să fii curios, creativ si curajos, să crezi în tine și în visurile tale. Și să fii convins că noi vom fi mereu alături de tine, cu dragoste infinită.”

Acum câțiva ani, Dana povestea, pe blogul ei, ce își amintește despre prima ei zi de școală: ”Aveam uniformă și ghiozdan roșu, imprimat cu peștii și crabul din Mica Sirenă. Uniforma mi-o cumpărase mama cu un an înainte de a începe școala, pentru filmarea primului meu scurtmetraj, iar ghiozdanul îl primisem cadou de la gazdele din Belgia, la care fratele meu și cu mine fusesem cazați pe durata turneului Minisong. Ghiozdanul era îngust și lat, iar eu mică și slabă, cât să întrețină toate glumele vecinilor de bloc din seria e mai mare ghiozdanul decât tine.”

Sursă foto: Instagram danarogoz

Vezi și: Reacția bandiților când au văzut în ce condiții trăiesc concrenții din fermă


FULLSCREEN
Dana Rogoz, emoții mari pentru prima zi de școală a fiului ei. Imaginea care i-a cucerit pe fani
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies