Dana Rogoz: " Fiul meu mi-a zis că în treburile mele sunt cam uitucă"

Dana Rogoz:  Fiul meu mi-a zis că în treburile mele sunt cam uitucă
Data: 09 Noiembrie 2018
Pe blogul personal, Dana Rogoz dă sfaturi de parenting, inspiră fashionistele de peste tot, scrie amintiri din călătorii şi povesteşte întâmplări amuzante-trăite mai ales alături de fiul ei, Vlad, în vârstă de patru ani. 

De Sfantul Mihail si Gavri, pentru că tot uitase că era şi ziua ei- o cheamă şi Mihaela, vedeta a scris un articol în care a mărturisit ca Vlăduţ, pe care ea îl alintă cu drag "perfectul meu", i-a atras atenţia că ea cam are obiceiul să uite lucruri. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Copilul zice ca sunt "uituca", dar nu mai tin minte de ce... ???? #articolnou #linkinbio #danarogozcom

A post shared by Dana Rogoz (@danarogoz) on

Pe blog, Dana a scris că: "Acum două seri, în maşină, Vlad mă aude spunând <Iiiii,  am uitat…>. Ma opresc la <am uitat>, că nu avea sens să detaliez copilului cu voce tare că uitasem să răspund la un interviu sau ce aveam de facut, căci… am uitat ce uitasem atunci. Măcar nu am uitat comentariul lui Vlad: <Ştii ce am realizat, mama, că in treburile tale, tu eşti cam uitucă.> Şi uite cum am început să mă scuz copilului că uit diverse lucruri, pentru ca am o tonă de chestii de făcut."

Cu umor, Dana a continuat: "Ha, zi mersi că mai ţin minte adresa de acasă! Foarte haios, Perfectu’ îmi explică cum ar trebui să fiu mai organizată şi cum <treburile de azi trebuie făcute azi, cele de mâine, mâine”>.

Dana Rogoz a devenit mama lui Vlad în 2014, pe 1 martie, şi de atunci spune că băieţelul este cea mai mare bucurie a ei.

FULLSCREEN
Dana Rogoz: " Fiul meu mi-a zis că în treburile mele sunt cam uitucă"
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO