Dana Rogoz si ProTv International se vor intalni cu romanii din Spania

Dana Rogoz si ProTv International se vor intalni cu romanii din Spania
Data publicarii: 29 Noiembrie 2009
Data actualizare: 29 Noiembrie 2009
Intre 4 si 8 decembrie ProTv International se va afla la Madrid, pentru a participa la cel mai important targ de produse si servicii destinate imigrantilor din Spania.
Aflat la cea de a treia editie, Targul Integra, organizat de IFEMA, Feria de Madrid va avea ca tara gazda anul acesta Romania. Cu acest prilej, ProTv International ii asteapta pe toti romanii din Madrid, dar si pe cei din comunitatile din imprejurimi, sa ii viziteze standul si sa participe la o serie de evenimente organizate special pentru ei. 
         
Vizitatorii care se vor afla in zilele de 5 si 6 decembrie la standul ProTv International vor avea parte de o surpriza. Actrita Dana Rogoz, pe care telespectatorii romani o urmaresc la Pro Tv, de luni pana joi, de la ora 22.15, in serialul de comedie „State de Romania”, va fi si ea prezenta la Integra. Cu aceasta ocazie, fanii ProTv International isi vor cunoaste vedeta preferata si vor avea in acelasi timp sansa de a deveni pentru doua minute ... vedete! Astfel, ei vor schimba rolurile cu Dana Rogoz si o pot intervieva. Pentru a demonstra ca au stofa de prezentator, fanii vedetei sunt invitati sa isi faca temele si sa pregateasca un set de doua intrebari inedite sau nastrusnice, cu care sa se prezinte la stand sambata si duminica, la o intalnire de suflet cu vedeta preferata. Ei au la dispozitie doua minute pentru a ii adresa Danei intrebarile. Romanii care viziteaza targul nu trebuie sa rateze nici sesiunea de autografe si fotografii cu Dana Rogoz. 
        
Integra Madrid, este un targ cu o frecventa anuala, ce reuneste intr-un spatiu comun, in decursul a cinci zile, companii cu produse si servicii destinate imigrantilor si care a crescut de la o editie la alta ca numar de vizitatori. Daca in 2007 Integra a numarat 73.153, in 2008 numarul a ajuns la 84.515 de vizitatori unici. 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!