Dana Savuica ar accepta ca fiica ei sa pozeze in Playboy. Nici nu e de mirare, la cat de bine arata Julie: FOTO

Dana Savuica ar accepta ca fiica ei sa pozeze in Playboy. Nici nu e de mirare, la cat de bine arata Julie: FOTO
Citeste mai mult despre: Dana Savuica, sexy,
Data publicarii: 05 Martie 2014
Data actualizare: 05 Martie 2014
Dana Savuica spune ca nu ar avea o problema daca fiica ei, Julie, si-ar dori sa pozeze nud in Playboy. Cu toate acesta, ea a tinut sa precizeze ca fata ei nu este genul care sa apara goala.

"Fiind majora, este optiunea ei ce doreste sa faca in viata. Eu pot doar sa-i dau un sfat. Cu toate acestea, Julie nu este genul care sa pozeze sexy si, mai mult, daca doreste sa faca o cariera in stiinte politice, nici nu ii recomand sa apara in publicatii sexy", a declarat Dana Savuica pentru ProTV Magazin.

"Julie are o personalitate puternica. Isi doreste sa reuseasca singura in viata si cred ca , uneori, nu-i convine ca este fata Danei Savuica. Cu toate acestea, vocea ei este incredibila si merita sa se concentreze pe acest domeniu. A facut ceva pasi marunti, dar s-a izbit de unele situatii in care trebuia sa faca compromisuri, cum ar fi sa isi neglijeze scoala", a mai spus vedeta.

"Acum este studenta la stiinte Politice sectia engleza din cadrul Universitatii si poate ca isi va organiza timpul astfel incat sa patrunda in aceasta lume. Moda este o pasiune pe care a reusit s-o transpuna intr-un business, lansandu-si propria linie de haine, Juliette, tot pe Stilago, ea fiind imaginea si pozand ca model",  a adaugat Dana Savuica.

Vezi GALERIA FOTO de mai jos:
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies