Dana Săvuică și-a făcut operație de micșorare și lifting al sânilor: “Acum sunt la recuperare”

Dana Săvuică și-a făcut operație de micșorare și lifting al sânilor: Acum sunt la recuperare
Citeste mai mult despre: Dana Savuica, operatii estetice,
Autor: Doina Goanta
Data publicarii: 25 Martie 2023
Data actualizare: 25 Martie 2023
La 53 de ani, Dana Savuica a apelat la chirurgul estetician pentru a-și remodela sânii. Dacă alte vedete fac asta pe ascuns și nu recunosc că și-au făcut operații estetice, Dana a fost cât se poate de sinceră cu fanii ei.

“A fost o săptămână intensă…Operația de reducție și lifting a sânilor, realizată acum două zile, a decurs bine și mă simt atât de fericită și împăcată cu gândul că am făcut acest pas. Acum sunt la recuperare și stau în confortul casei mele”, a scris Dana Săvuică pe Instagram.

Fostul model a postat și câteva imagini cu bandajele de după operație. Fanele au încurajat-o și i-au urat recuperare cât mai rapidă. “Un model de femeie puternică, frumoasă, inteligenta care știe să se bucure de viață și să trăiască frumos!”

“Erau prea mari?” – a întrebat-o un admirator, iar Dana SSăvuică a răspuns că da.

Nu este prima dată când Dana Săvuică apelează la operații estetice. A făcut-o și în trecut și nu s-a ferit să recunoască. “Când am ajuns model pe scenă mi s-a spus „dar stai, dragă, cu pieptul înainte, să se vadă că ai forme”. Un talmeș balmeș pentru mine că femeie prin hățișurile astea aruncate de societate mi-a fost foarte greu să accept cine sunt eu, că dovadă că la 24 de ani mi-am făcut nasul, pentru că trebuia să am nasul cârn, să fie micuț și drăguț, că altfel eram femeia masculină și nu plăceam.”, a povestit Dana Săvuică pentru ego.ro.

Totuși vedeta nu vrea să exagereze cu operațiile estetice: “„Eu vreau să îmi păstrez naturalețea. Vreau să am o față care exprimă luminozitate și prospețime”.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!