Danezii nu-l mai plac pe Michael Jackson. Decizia radicală a administratorilor unui mall din Copenhaga

Danezii nu-l mai plac pe Michael Jackson. Decizia radicală a administratorilor unui mall din Copenhaga
Autor: Dan Brumar
Data: 12 Februarie 2019
Reprezentanții celui mai vechi centru comercial din Danemarca au luat o decizie care i-a înfuriat pe fanii megastarului.

Michael Jackson a devenit persona non grata pentru un mall din capitala Copenhaga. Pe fondul acuzațiilor de pedofilie la adresa megastarului, reprezentanții centrului comercial Rodovre Centrum au îndepărtat statuia de ceară a lui Michael Jackson, care face parte dintr-o expoziție deschisă luni.

Directorul de marketing al mall-ului, Charlotte Andersen, a declarat la un post de televiune din Copenhaga că au fost înregistrate 15 plângeri, venite din partea unor familii cu copii, informează usatoday.com. Vizitatorii mall-ului au cerut companiei care gestionează centrul comercial să înlăture figura de ceară a lui Michael, pe motiv că acesta, chiar și decedat, nu este un model pentru copii și tineri.

Michael Jackson de ceară din Berlin. Statuia de la Copenhaga a fost îndepărtată 

Reprezentanții centrului comercial au inaugurat luni o expoziție cu statui de ceară care întruchipează personalități importante, printre care se numără Marilyn Monroe, Julia Roberts, Elvis Presley. Evenimentul a fost gândit pentru copiii care au vacanță școlară în această perioadă. Conform administratrilor mall-ului, statuia lui Michael Jackson a fost înlocuită cu una care îl înfățișează pe Brad Pitt.

Michael Jackson, acuzat de pedofilie

Numele lui Michael Jackson se află în mijlocul unui scandal de proporții, megastarul fiind acuzat, din nou, de pedofilie și viol. Acuzatorii săi, azi adulți în toată regula, susțin că au fost abuzați ani în șir la reședința megastarului, pe câd aceștia erau copii. Numărul plângerilor este în continuă creștere, iar un grup de oameni a cerut deja exhumarea lui Michael Jackson pentru prelevarea unor mostre ADNA, care să confirme sau să infirme acuzațiile care i se aduc. 

Citește și: Încă o lovitură pentru familia lui Michael Jackson. Corpul megastarului ar putea fi exhumat


FULLSCREEN
Danezii nu-l mai plac pe Michael Jackson. Decizia radicală a adminsitratorilor unui mall din Copenhaga
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO