Daniel Nitoiu i-a cantat iubitei lui La multi ani! la Venetia

Daniel Nitoiu i-a cantat iubitei lui La multi ani! la Venetia
Citeste mai mult despre: Venetia, Daniel Nitoiu, vacante,
Data: 09 Aprilie 2010
Daniel Nitoiu, prezentatorul Stirilor Pro Tv de la ora 13:00, i-a cantat iubirei lui, Marina, La multi ani! intr-unul din cele mai romantice orase ale lumii, Venetia.

Pentru Daniel, aceasta a fost prima data cand a petrecut o mica vacanta in afara tarii si tocmai de aceea a fost foarte incantat de tot, inclusiv de zborul cu avionul. „De cand a decolat si pana a aterizat am stat numai cu ochii pe geam. Eram ca un copil care o tot deranjeaza pe mama sa-i arate pe geam diferite lucruri. O trageam mereu de mana pe Marina sa-i arat muntii, orasele, norii, marea”, a povestit Daniel.

Odata ajunsi in Venetia, cei doi indragostiti au fost intampinati de primavara care venise acolo inaintea lor si de copacii infloriti. Ei nu au ratat nici un obiectiv turistic si au mers la pas pe toate stradutele care le-au iesit in cale. „Piata San Marco e o nebunie! Toate limbile pamantului se auzeau acolo, toate natiile de oameni admirau Basilica San Marco, Palatul Dogilor, Turnul cu ceas. Podul Rialto arata absolut minunat noaptea, iar Puntea Suspinelor ne-a placut la fel de mult. Am mers si pe Insula Murano, unde am vazut cum arata o fabrica de sticla murano”, a marturisit incantat Daniel.

Actor de profesie, Daniel nu a ratat sansa de a merge la un spectacol de Luigi Pirandello, gazduit de Teatrul Carlo Goldoni. „Sala este impresionanta si chiar daca actorii vorbeau in italiana, am inteles destul de bine despre ce era vorba. Cum era sa nu intru eu putin in contact cu lumea teatrului italian?”, a declarat vedeta Pro Tv.
 

FULLSCREEN
Daniel Nitoiu i-a cantat iubitei lui La multi ani! la Venetia
  • /Vezi episoade in intregime pe
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO