Daniel Nitoiu i-a serbat pe copiii de la SOS Satele Copiilor

Daniel Nitoiu i-a serbat pe copiii de la SOS Satele Copiilor
Citeste mai mult despre: Daniel Nitoiu, SOS Satele Copiilor,
Data: 03 Iulie 2017
Corespondentul Stirilor Pro TV, Daniel Nitoiu, a fost invitatul special pe care l-au avut copiii de la SOS Satele Copiilor Bucuresti la petrecerea organizata cu ocazia zilei de nastere a trei copii din Satul Bucuresti. Daniel a facut zeci de poze cu cei mici si s-a lasat imbratisat si pupat de mama focului. 

Chiar daca provin din comunitati dezavantajate si nu se pot bucura de dragostea familiei biologice, copiii din Satul SOS au trait momente de fericire alaturi de invitatul lor special. Daniel nu a venit singur, ci alaturi de Cornelia si prietenii ei, trei papusi care au prins viata imediat in mainile lui. 

Citește și

Copiii au facut-o pe Cornelia sa mearga si sa danseze si au inclus-o imediat in gasca lor.

Am fost incantat sa primesc invitatia copiilor si abia asteptam sa ne jucam impreuna si sa le dezvalui frumusetea teatrului de papusi. De ziua numelui m-am intors in copilarie si copilul din mine a fost bucuros la randul lui sa descopere trucuri de kendama, alaturi de noii mei prieteni. M-am simtim minunat si de-al casei si am promis ca ii mai vizitez si cu alte ocazii”, a marturisit Daniel Nitoiu.

SOS Satele Copiilor Romania este o organizatie neguvernamentala, membra a Federatiei SOS Children’s Villages International, organism care deruleaza programe in 134 de tari ale lumii. Asociatia SOS Satele Copiilor Romania este prezenta in Romania de 27 de ani si isi desfasoara activitatea prin 3 programe la nivel national: in Bucuresti, Cisnadie – Sibiu si Hemeius – Bacau. 

Activitatea organizatiei este centrata pe asistarea si sprijinul acordat copiilor care au pierdut sau risca sa piarda ingrijirea familiei biologice. In prezent, 1000 de copii si tineri sunt sprijiniti direct de organizatie, dintre care aproape 200 cresc in familia SOS Romania.

SOS Satele Copiilor Romania deruleaza, in paralel, servicii de preventie a abandonului, prin Centrele de Consiliere si Sprijin pentru Copii si Parinti. 

FULLSCREEN
Daniel Nitoiu i-a serbat pe copiii de la SOS Satele Copiilor
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies