Daniel Nitoiu, prezentatorul Stirilor ProTv de la ora 13:00, s-a casatorit in week-end. GALERIE FOTO cu poze de la nunta

Daniel Nitoiu, prezentatorul Stirilor ProTv de la ora 13:00, s-a casatorit in week-end. GALERIE FOTO cu poze de la nunta
Citeste mai mult despre: Daniel Nitoiu, Stirile ProTV,
Data publicarii: 30 Iulie 2012
Data actualizare: 30 Iulie 2012
Prezentatorul Stirilor ProTv de la ora 13:00, Daniel Nitoiu, s-a casatorit ieri, iar nasa i-a fost nimeni alta decat cea care i-a predat stafeta in urma cu trei ani, Monica Dascalu. Despre nasa lui, Daniel spune ca este cea mai frumoasa din Romania.

Totul s-a desfasurat asa cum au visat cei doi indragostiti. Daniel si Marina au facut ambele ceremonii in aer liber, alaturi de cei dragi, iar apoi petrecerea a continuat intr-un restaurant de pe malul unui lac. Spre surprinderea iubitei lui, Daniel a interpretat special pentru ea melodia lor de suflet, Como É Grande O Meu Amor Por Você, demonstrand astfel ca este talentat nu doar la dans, ci si la cantat. 

Alaturi de Marina si Daniel au fost familia, fosti colegi de facultate, partenera lui de la Dansez pentru tine, Alexandra, si prietenii apropiati, printre care Magda Palimariu si Piticu’, Elena Lasconi si sotul ei si Victor Slav.

Elena, care este inzestrata cu o voce demna de Vocea Romaniei a cantat si ea, la finalul petrecerii, celebra melodie Drumurile noastre a lui Dan Spataru.
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies