Daniel Pavel, dezvăluiri sincere despre trecutul său amoros: „Suferință a fost”

Daniel Pavel, dezvăluiri sincere despre trecutul său amoros: Suferință a fost
Citeste mai mult despre: Daniel Pavel, fosta iubita,
Data publicarii: 24 Mai 2023
Data actualizare: 24 Mai 2023
Prezentatorul Survivor România a făcut o serie de mărturisiri neașteptate despre viața sa din spatele camerelor de filmare. Femeia pe care o iubea a ales să plece, deși acesta o ceruse în căsătorie nu o dată, ci de două ori! Iată cum s-a întâmplat totul!

Daniel Pavel, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați prezentatori din România, a vorbit cu sufletul deschis despre trecutul său amoros, care nu este deloc așa cum și-au închipuit fanii. Acum este mai fericit ca niciodată alături de iubita sa, Ana Maria Pop, însă lucrurile nu au stat mereu așa în viața acestuia.

În cadrul unui interviu pentru viva.ro, Daniel Pavel a povestit, cu lux de amănunte, cum a ajuns să fie părăsit de viitoarea lui soție, după ce a cerut-o în căsătorie de două ori. 

Se pare că mama copilului său, Marina, a decis să plece din cauza timpului pe care nu l-au petrecut împreună, având în vedere plecarea acestuia în Republica Dominicană, la Survivor.

„Trebuie să reiau precizarea legată de faptul că, inițial, inelul fusese oferit și acceptat de iubita mea de atunci, de ziua ei, cu un an și jumătate înainte de vara trecută. După Survivor, în emoția revederii, reală și autentică, un nou inel a fost doar o chestiune de formă, și nu de fond.

Un context pe care amândoi l-am crezut posibil. Regăsirea, însă, nu s-a mai produs, iar timpul nu a mai avut răbdare cu noi, cum spunea Preda în Moromeții. Orele s-au transformat în zile, iar zilele în săptămâni, pentru fiecare dintre noi, în urma alegerii făcute de ea”, a povestit Daniel Pavel, prezentatorul Survivor, pentru sursa citată anterior.

Vezi și: Discursul lui Daniel Pavel din Semifinala Survivor România 2023
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!