Daniel Radcliffe a plans la terminarea filmarilor ultimei parti din “Harry Potter” FOTO

Daniel Radcliffe a plans la terminarea filmarilor ultimei parti din “Harry Potter” FOTO
Citeste mai mult despre: Harry Potter, Broadway, Daniel Radcliffe,
Data publicarii: 16 Iunie 2010
Data actualizare: 16 Iunie 2010
Actorul Daniel Radcliffe, care din 2001 este identificat cu Harry Potter, a fost cuprins de nostalgii si a plans, ca si alti actori, de altfel, la terminarea filmarilor pentru ultima parte a aventurilor personajului care l-a facut celebru – “Harry Potter and the deathly hallows”.

Radcliffe a marturisit ca putine persone implícate in productie au reusit sa se opreasca din plans la filmarile pentru ultima parte din Saga Harry Potter. “Eram toti foarte emotionati. Este trist, foarte trist. Am plans mult. Este un sentiment foarte, foarte straniu”.

Incasarile fabuloase obtinute in urma difuzarii filmelor din Saga Harry Potter le-au situat pe acestea printre peliculele cu cele mai mari incasari din historia cinematografiei.

Actorul britanic Daniel Radcliffe, care va implini 21 de ani pe 23 iulie, a fost in 2008 protagonistul piesei de teatru “Equus”, in care a aparut la un moment dat gol, si se va intoarce pe Broadway in primavara lui 2011, unde va juca in "How to succeed in business without really trying ".

In urma cu cateva zile, Daniel Radcliffe a fost prezent la ce-a de-a 64 gala de decernare a Premiilor Tony, unde a aparut pe scena alaturi de nevasta lui Tom Cruise, Katie Holmes.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!