Daniel Radcliffe, un tanar actor bogat. Vezi cati bani a castigat din seria filmelor "Harry Potter"

Citeste mai mult despre: Daniel Radcliffe, bani, filme, Harry Potter,
Data publicarii: 03 Iulie 2011
Data actualizare: 03 Iulie 2011
Seria Harry Potter, la fel ca majoritatea filmelor, a inceput ca o serie de carti ce au avut un succes fulminant. Seria de carti a urmat viata unor tineri vrajitori care au fost invatati cum sa folosesca magia lor.

Personajul principal a fost numit Harry Potter, iar cartile a fost scris de JK Rowling. Desigur, pe masura ce popularitatea cartilor a crescut povestile au fost ecranizate. Actorul care il interpreteaza pe Harry Potter este Daniel Radcliffe, ceea ce s-a dovedit a fi un mare noroc pentru tanarul necunoscut, din perioada respectiva.

Si pentru ca filmele au avut un succes incredibil toata lumea s-a intrebat de-a lungul timpului cati bani a castigat actorul principal din seria filmelor Harry Potter.

Bineinteles, la fel ca toti actorii ce se afla la inceput de cariera Daniel a avut un salariu destul de mic in primul lui film "Harry Potter si Piatra Filosofala". Insa, odata cu cresterea popularitatii filmului pretentiile banesti ale actorului.

Uite cati bani a castigat Daniel Radccliffe din interpretarea lui Harry Potter.

* Harry Potter si Piatra Filosofala (filmul I) - Lansat in 2001, Daniel Radcliffe facut de 250.000 de lire, aproximativ 410.000 dolari.

* Harry Potter si Camera Secretelor (filmul II) - Lansat In 2002, Daniel Radcliffe a avut incasari  3.000.000 de lire, aproximativ 4.9 milioane dolari.

*  Harry Potter si Pocalul de Foc (filmul III) - Lansat in 2005, Daniel Radcliffe avut incasari de 11 milioane lire sterline pentru rolul din acest film, aproximativ 18.1 milioane dolari.

* Harry Potter si Ordinul Phoenix (filmul IV) - Lansat doi ani mai tarziu, in 2007, Radcliffe avut incasari de 14 milioane lire sterline pentru acest film, aproximativ 23 milioane dolari.

* Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea 1 (filmul V) - in 2010. Pentru rolul lui in aceasta parte a filmului i-a fost oferit un salariu de lire sterline rece 20.000.000, aproximativ 33 milioane dolari.

 * Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea 2 (filmul VI) - ce urmeaza sa fie filmat Radcliffe il va interpreta pentru ultima data pe Harry Potter. Pentru aceasta a doua parte din ultimul film, Radcliffe va fi platit cu alte  20 milioane de lire, aproximativ 33 milioane dolari.

Daniel Radcliffe a avut parte de un real succes impreuna cu cei mai buni prieteni din film, si colegii sai de platou Rupert Grint si Emma watson ceea ce le-a oferit tuturo mari satisfactii materiale, si nu numai.

Nu uita ca duminica, 10 iulie, de la 15:45 poti urmari la Pro Tv "Harry Potter si Camera secretelor"
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies