Daniel Radcliffe, un tanar actor bogat. Vezi cati bani a castigat din seria filmelor "Harry Potter"

Citeste mai mult despre: Daniel Radcliffe, bani, filme, Harry Potter,
Data publicarii: 03 Iulie 2011
Data actualizare: 03 Iulie 2011
Seria Harry Potter, la fel ca majoritatea filmelor, a inceput ca o serie de carti ce au avut un succes fulminant. Seria de carti a urmat viata unor tineri vrajitori care au fost invatati cum sa folosesca magia lor.

Personajul principal a fost numit Harry Potter, iar cartile a fost scris de JK Rowling. Desigur, pe masura ce popularitatea cartilor a crescut povestile au fost ecranizate. Actorul care il interpreteaza pe Harry Potter este Daniel Radcliffe, ceea ce s-a dovedit a fi un mare noroc pentru tanarul necunoscut, din perioada respectiva.

Si pentru ca filmele au avut un succes incredibil toata lumea s-a intrebat de-a lungul timpului cati bani a castigat actorul principal din seria filmelor Harry Potter.

Bineinteles, la fel ca toti actorii ce se afla la inceput de cariera Daniel a avut un salariu destul de mic in primul lui film "Harry Potter si Piatra Filosofala". Insa, odata cu cresterea popularitatii filmului pretentiile banesti ale actorului.

Uite cati bani a castigat Daniel Radccliffe din interpretarea lui Harry Potter.

* Harry Potter si Piatra Filosofala (filmul I) - Lansat in 2001, Daniel Radcliffe facut de 250.000 de lire, aproximativ 410.000 dolari.

* Harry Potter si Camera Secretelor (filmul II) - Lansat In 2002, Daniel Radcliffe a avut incasari  3.000.000 de lire, aproximativ 4.9 milioane dolari.

*  Harry Potter si Pocalul de Foc (filmul III) - Lansat in 2005, Daniel Radcliffe avut incasari de 11 milioane lire sterline pentru rolul din acest film, aproximativ 18.1 milioane dolari.

* Harry Potter si Ordinul Phoenix (filmul IV) - Lansat doi ani mai tarziu, in 2007, Radcliffe avut incasari de 14 milioane lire sterline pentru acest film, aproximativ 23 milioane dolari.

* Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea 1 (filmul V) - in 2010. Pentru rolul lui in aceasta parte a filmului i-a fost oferit un salariu de lire sterline rece 20.000.000, aproximativ 33 milioane dolari.

 * Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea 2 (filmul VI) - ce urmeaza sa fie filmat Radcliffe il va interpreta pentru ultima data pe Harry Potter. Pentru aceasta a doua parte din ultimul film, Radcliffe va fi platit cu alte  20 milioane de lire, aproximativ 33 milioane dolari.

Daniel Radcliffe a avut parte de un real succes impreuna cu cei mai buni prieteni din film, si colegii sai de platou Rupert Grint si Emma watson ceea ce le-a oferit tuturo mari satisfactii materiale, si nu numai.

Nu uita ca duminica, 10 iulie, de la 15:45 poti urmari la Pro Tv "Harry Potter si Camera secretelor"
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!