Daniela Machidon, mesaj emoționant de la Facultatea de Medicină după prestația de la Românii au talent

Daniela Machidon, mesaj emoționant de la Facultatea de Medicină după prestația de la Românii au talent
Autor: Dan Brumar
Data: 31 Martie 2019
Studenta din Republica Moldova care a primit al patrulea Golden Buzz al sezonului 9 Românii au talent este mândria Facultății de Medicină din cadrul USMF „Nicolae Testemițanu” din Chișinău.

Colegii și profesorii Danielei Machidon sunt foarte mândri de performanța tinerei care a reușit să-l facă pe Florin Călinescu să apese butonul Golden Buzz. Conducerea Facultății de Medicină din cadrul Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Chișinău a postat un mesaj încurajator pe pagina oficială a instituției.

„Felicitări pentru Daniela Machidon, studentă în anul I la USMF Nicolae Testemițanu! Medicinista noastră este foarte talentată și încântătoare! Suntem mândri de performanțele ei și îi dorim mari succese în continuare”, au scris reprezentanții instituției de învățământ, duminică, la prânz.

Daniela Machidon (18 ani) a cântat divin pe scena de la Românii au talent și a fost trimisă direct în semifinale de Florin Călinescu. Acesta a apăsat butonul auriu convins că a făcut o alegere bună.

„Aveți material didactic la facultate? Vrei să lucrezi pe un cadavru? Donez corpul științei, să studiați pe mine. Doar tu! Ca chirurg, nu trebuie să-ți facă plăcere, trebuie să mă tai: pe rinichi, pe inimă, pe creier - deschis - fără anestezie. Dar, eu semnez chiar acum, să știi că îmi donez corpul științei”, a spus Florin Călinescu.

Daniela este pasionată de muzica de operă. Face canto clasic de la vârsta de zece ani, dar vrea să devină medic. Este în anul I la studii, în Chișinău, dar vrea să se mute cu facultatea în Olanda, acolo unde studiază iubitul ei, Valentin. Cei doi sunt împreună de trei ani și jumătate și se potrivesc de minune. 

Vezi mai jos GALERIA FOTO care dovedește totul! 

Surse foto: Daniela Machidon

FULLSCREEN
Daniela Machidon, mesaj emoționant de la Facultatea de Medicină după prestația de la Românii au talent
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO