Dansul de nunta pe care ti-l vei aminti mereu. Invitatii au ramas muti de uimire cand au vazut ce se intampla pe ring

Dansul de nunta pe care ti-l vei aminti mereu. Invitatii au ramas muti de uimire cand au vazut ce se intampla pe ring
Citeste mai mult despre: dans, invitati, nunta, ring,
Data publicarii: 20 Aprilie 2016
Data actualizare: 20 Aprilie 2016
Despre ce sunt de fapt nuntile? O nunta nu inseamna neaparat oficiarea relatiei in fata ofiterului de stare civila sau numai la biserica. Pentru cei mai multi dintre nuntasi cea mai importanta este petrecerea.

Aceste momente raman in albumul cu amintiri si cei mai multi isi doresc o petrecere de poveste, care sa ii impresioneze pe toti si care sa nu fie uitata prea curand. 

Fiecare nunta este diferita pentru ca si cuplurile sunt diferite, au gusturi diferite si prioritatile se schimba imediat. Petrecerea de nunta este realizata dupa ce dorintele mirilor, iar filmuletul de mai jos ne demonstreaza acest lucru.

Mirele a petrecut foarte mult timp alaturi de cavalerii lui de onoare pentru a repeta dansul dedicat miresei si, daca multi dintre cei care il vad ar spune ca exista o multime de filmulete pe internet cu astfel de dansuri, va asiguram ca cel de mai jos le are pe toate.

Niciunul dintre invitati nu a ramas imun la ceea ce s-a intamplat pe ring. Toata lumea a zambit, iar mireasa a fost placut surprinsa de mirele ei.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies