David Beckham, farsă de coşmar. Beckham: "Uită-te la mine, dacă mă văd copiii mei aşa, plâng"

David Beckham, farsă de coşmar. Beckham:  Uită-te la mine, dacă mă văd copiii mei aşa, plâng
Data publicarii: 13 Martie 2019
Data actualizare: 13 Martie 2019
La începutul lunii, americanii l-au omagiat pe David Beckham cu o statuie în fața stadionului Los Angeles Galaxy. Înainte însă de eveniment, comediantul James Corden a profitat de ocazie şi a pus la cale o farsă de zile mari.

Comediantul a angajat actori pe lângă membrii staff-ului LA Galaxy, a comandat o statuie care să arate cel puţin caraghios şi i-a luat pe organizatorii evenimentului drept complici. Mai mult, a avut grijă să îl şi enerveze puţin pe fotbalist şi i-a trimis pe cap aşa-zişi fani care să îl agaseze. 


În momentul în care David trebuia să vadă statuia înainte de dezvelirea oficială, i-a fost arătată sculptura caraghioasă. Reacţia sportivului ? De milioane! Şocul i se citea pe faţă şi se vedea că nu ştia cum să îşi comunice nemulţumirea: “ Uită-te la bărbia mea, la ochii mei, la fundul meu! Singurul lucru O.K e părul meu. (…) Uite ce braţe lungi am. Părinţii mei vin din Londra, soţia mea vine din Londra, noroc că nu vin copiii mei, pentru că dacă m-ar vedea aşa, ar plânge.”FARSA GENIALA pentru David Beckham! James Corden i-a construit o statuie ORIBILA: "Uitati-va la fundul meu! Sigur nu arata asa!" :)) pe www.sport.ro

Farsa s-a incheiat cu un "accident": statuia s-a prăbuşit. "Probabil mi-ai facut un favor" a fost reacţia lui Beckham, care a răsuflat uşurat că nu urma să fie afişată o astfel de sculptură. Momentul în care James Corden şi-a facut aparitia l-a relaxat şi l-a amuzat pe fotbalist, care a dovedit că are simţul umorului. 

Pe PRO TV PLUS puteţi vedea o secvenţă amuzantă din "Las Fierbinţi", tot cu un fotbalist ca personaj principal: 

 

Foto: Getty
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies