David Beckham, în doliu! Șocat de moartea unui om foarte drag, a postat un mesaj pe Facebook

David Beckham, în doliu! Șocat de moartea unui om foarte drag, a postat un mesaj pe Facebook
Citeste mai mult despre: David Beckham, doliu, prieten,
Data: 04 Septembrie 2019
David Beckham și membrii familiei sale sunt în doliu. O persoană importantă din viața lor a murit, iar vestea le-a provocat multă suferință. 
Pe pagina personală de Facebook, fostul fotbalist a transmis un mesaj cutremurător legat de decesul lui Peter Lindbergh. Sportivul era foarte legat de celebrul fotograf german, considerat unul dintre cei mai importanți oameni din breasla lui din ultimii 40 de ani.


Decesul acestuia, la vârsta de 74 de ani, l-a îndurerat și șocat pe David Beckham, care a scris pe constul său de socializare:

"Cred că este dificil să găsesc cuvinte care să explice cât de mult l-am iubit, admirat și respectat pe Peter. Nu numai că el era un talent incredibil, dar era unul dintre cei mai buni oameni și unul dintre cei mai inspirați oameni cu care am avut plăcerea să lucrez de-a lungul anilor. Noi am pierdut o legendă și o ființă umană uimitoare. (Peter Lindbergh)."

Apropiații și fanii săi au reacționat imediat și sute de comentarii de condoleanțe au apărut la postare.

Puteți urmări poveștile starurilor internaționale în materiale marca PROFIL DE CELEBRITATE, pe PRO TV PLUS:SURSA FOTO: GETTY

FULLSCREEN
david
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO