David Beckham, „aspirator” de femei în Australia cu noua frizură. Care e noul său look

David Beckham, aspirator de femei în Australia cu noua frizură. Care e noul său look
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 26 Octombrie 2018
Data actualizare: 26 Octombrie 2018
David Beckham calcă pe urmele prințului Harry în Australia, însă, spre deosebire de ducele de Sussex, fostul internațional englez poate flirta în voie cu domnișoarele. 

Fostul fotbalist, declarat ambasador al Jocurilor Invictus create de prințul Harry, s-a dus în Australia pentru a-i premia pe soldații răniți în teatrele de operațiuni. David Beckham a fost însoțit de doi dintre fiii săi, Cruz (13 ani) și Romeo (16 ani) și a afișat o frizură care a atras toate privirile. La câteva luni după ce și-ar fi făcut primul transplant de păr, fostul star al naționalei Angliei are o podoabă capilară bogată, iar doamnele nu se dau în lături să-l complimenteze. 


Luna trecută, David Beckham ar fi apelat la al doilea transplant de păr, informație care nu a fost confirmată de fostul internațional. În schimb, un purtător de cuvânt al său a declarat pentru The Sun că acest lucru ține de viața privată a lui David și nu poate spune dacă e adevărat sau fals. Are dreptate omul. Mai important decât părul său sunt cei doi băieți care l-au însoțit în Australia și care au fost impresionați de determinarea militarilor invalizi. „So much fun” , a scris pe Instagram Romeo Beckham, la câteva ore după ce tatăl său a distribuit o postare asemănătoare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So much fun @invictusgames2018 ???????????? @davidbeckham @cruzbeckham

A post shared by ROMEO (@romeobeckham) on

  

Beckham a postat o fotografie pe Instagram în care apare alături de bieții lui, în dreptul căreia a scris: „Tot ce pot să spun e WOW”. Mai târziu, starul lui Manchester United, Real Madrid și LA Galaxy a participat la festivitatea de premiere a Jocurilor Invictus, unde a acordat medalia de aur concurentei clasate pe locul I la proba de aruncarea discului feminin. 

„Am fost suficient de norocos să întâlnesc și să lucrez cu mulți soldați activi, veterani și militari răniți din Forțele Armate Britanice de-a lungul anilor și am fost impresionat de curajul, capacitatea de adaptare și spiritul arătat de fiecare dintre ei”, a spus David Beckham despre militarii invalizi care se întrec în cadrul Jocurilor Invictus. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies