David Blaine, o noua cascadorie extrema: Magicianul infrunta o "furtuna" electrica de 1 milion de volti: VIDEO

David Blaine, o noua cascadorie extrema: Magicianul infrunta o  furtuna  electrica de 1 milion de volti: VIDEO
Citeste mai mult despre: David Blaine, magician,
Data: 06 Octombrie 2012
Magicianul american David Blaine, un obisnuit al cascadoriilor extreme - a petrecut 63 de ore intr-un bloc de gheata si a stat 60 de ore cu capul in jos -, si-a fixat un nou obiectiv: va infrunta in aceasta saptamana, timp de trei zile, la New York, o "furtuna" electrica de 1 milion de volti.

Incepand de vineri, s-a legat de un stalp, fara sa doarma si fara sa manance timp de 72 de ore, intr-un costum din metal care il va ajuta sa nu fie electrocutat. "Nu cred ca voi putea rezista mai mult de atat", le-a spus  jurnalistilor.

"Pentru aceasta mini-furtuna electrica de la New York, am decis ca intervalul cel mai indelungat pe care voi putea sa il suport fara sa mor va fi de trei zile si trei nopti", a adaugat el.

Incercarea magicianului american are  loc pe cheiul 54 (Pier 54) de pe malul raului Hudson din Manhattan. "in picioare, fara mancare, fara odihna", a precizat el.

Vezi cum a decurs prima noapte:

Aici poti vedea LIVE intregul experiment

 

In trecut, David Blaine, in varsta de 39 de ani, s-a lasat ingropat de viu intr-o cutie din plastic timp de sapte zile, a fost inchis intr-un bloc de gheata in Time Square, in care a rezistat fara sa manance timp de 63 de ore, si a rezistat 35 de ore in picioare, pe un stalp inalt de 30 de metri in Bryant Park din New York.

Insa noua lui cascadorie "electrica" se anunta a fi cea mai nebuneasca dintre incercarile sale.


Pentru a rezista la curentul electric, este in intregime acoperit de un costum din zale de otel, va purta pantofi cu talpa de fier si o casca precum o cusca, care vor permite electricitatii "sa danseze" in jurul corpului sau, fara sa ii atinga pielea.

Casca, deschisa, ii permite sa bea apa cu ajutorul unui tub, insa magicianul nu va putea sa isi atinga chipul cu degetele sale, care vor fi acoperite cu otel.

 "Daca voi incepe sa am halucinatii, si e sigur ca voi avea, daca imi ating chipul, totul se va sfarsi, fata mea va fi distrusa de electricitate", a explicat Blaine.

Pentru prima data in cariera, noua lui cascadorie va fi difuzata in direct si pe internet (www.youtube.com/electrified).

Daca se va electrocuta, echipa care il supravegheaza in permanenta va putea sa intrerupa alimentarea cu curent electric.

Totodata, David Blaine va purta un harnasament de securitate, in cazul in care va cadea de pe acel stalp. Magicianul spune ca si-a luat aceasta masura de siguranta, intrucat este tatal unei fetite in varsta de 20 de luni.

MEDIAFAX
Vezi episoade in intregime pe
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO