David Copperfield, obligat sa dezvaluie secretele din spatele unui numar de magie inexplicabil

David Copperfield, obligat sa dezvaluie secretele din spatele unui numar de magie inexplicabil
Data publicarii: 20 Aprilie 2018
Data actualizare: 20 Aprilie 2018
Magicianul american David Copperfield a fost fortat sa dezvaluie secretele unui truc, dupa ce un barbat a declarat ca a fost ranit in timpul participarii la numarul de magie "Lucky #13", desfasurat in Las Vegas.

Gavin Cox, un turist englez in varsta de 58 de ani a intentat un proces impotriva magicianului, pe care il acuza de neglijenta. Barbatul sustine ca in urma participarii la numarul lui David Copperfield si-a dislocat umarul si a suferit o leziune cerebrala. Conform NBC News, turistul a ajuns la spital si a fost nevoit sa efectueze investigatii medicale in valoare de 400 000 de dolari.

Numarul denumit "Lucky #13" include participarea a 13 persoane alese la intamplare din public, pe care David le face sa dispara de pe scena si sa apara in mod spectaculos in spatele incaperii.

Avocatii lui Copperfield, declarat cel mai bine platit magician din lume, au sustinut ca dezvaluirea trucului il va afecta enorm din punct de vedere financiar, insa judecatorul care s-a ocupat de caz l-a obligat sa ofere o explicatie.

Chris Kenner, producatorul executiv al magicianului a fost nevoit sa prezinte in instanta etapele momentului, dezvaluind ca toate cele 13 persoane au fost evacuate prin iesirile de urgenta din spatele scenei, dupa care au parasit cladirea si au intrat din nou pe o alta cale de acces, direct in spatele incaperii.

Intrebat daca siguranta unui participant este in grija lui, Copperfield a raspuns ca "Depinde de context. Daca as fi facut ceva gresit, ar fi fost vina mea."
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies