David Garrett si-a amanat concertele de la Bucuresti. Ce probleme are violonistul

David Garrett si-a amanat concertele de la Bucuresti. Ce probleme are violonistul
Data publicarii: 16 Mai 2018
Data actualizare: 16 Mai 2018
Violonistul David Garrett ar fi trebuit sa sustina doua concerte la Bucuresti, pe 8 si 9 iunie 2018, insa show-urile sale au fost amanate pentru luna septembrie. Organizatorii concertelor au anuntat ca staff-ul tehnic al muzicianului i-a anuntat ca Garrett nu s-a refacut dupa o operatie de hernie de disc.

Romanii care si-au cumparat bilete la concertele pe care David Garrett urma sa le sustina pe 8 si 9 iunie la Sala Palatului il pot urmari pe violonistul german pe 13 si 14 septembrie. Reprezentatiile sale au fost amanate din cauza unor probleme de sanatate, cauzate de o operatie de hernie de disc.

„David se simte mult mai bine, dar nu s-a recuperat complet dupa operatia de hernie de disc. Ne cerem scuze pentru ca spectacolele sale din Sofia si Bucuresti au fost amanate pentru luna septembrie”, au anuntat reprezentantii artistului, intr-o postare pe Twitter.

David Garrett a transmis, la randul lui, un mesaj pentru admiratorii sai din Romania, carora le-a cerut scuze pentru situatia creata.

„Mă simt mai bine acum, dar, din păcate, recuperarea completă durează mai mult decât mă așteptam. Cu toate că prognosticul medicilor este încurajator și se așteaptă la o recuperare deplină, din păcate, nu îmi permit încă să susțin spectacole. În momentul de față, cel mai important lucru este să am grijă de mine și de recuperarea mea completă din punct de vedere fizic indiferent de cât timp este necesar. Deși mă simt mai bine, din păcate acest lucru înseamnă de asemenea și anularea mai multor concerte. Întrucât am primit foarte multe mesaje și urări de însănătoșire grabnică, vreau să vă spun că apreciez înțelegerea dumneavoastră și vă mulțumesc încă o dată pentru cuvintele de susținere și pline de afecțiune. Îmi dați o putere extraordinară și mă ajutați să trec prin aceste momente dificile. Aștept cu nerăbdare să vă revăd în curând la unul dintre concertele anunțate”, a declarat artistul.

Toate biletele pentru concertele de la Sala Palatului Bucuresti raman valabile pentru noile date. Biletele pentru data de 8 iunie vor fi valabile doar pentru concertul din 13 septembrie, iar biletele pentru data de 9 iunie vor fi valabile numai pentru cel din data de 14 septembrie.
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies