David Hasselhoff își vinde mașina legendară din serialul Knight Rider

David Hasselhoff își vinde mașina legendară din serialul Knight Rider
David Hasseolhoff a fost foarte atașat de K.I.T.T. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 07 Ianuarie 2021
Data actualizare: 07 Ianuarie 2021
David Hasselhoff se desparte de una dintre cele mai râvnite mașini ale anilor ’80, Pontiacul Firebird Trans Am botezat K.I.T.T. în serialul Knight Rider.

Bolidul pe care David Hasselhoff l-a condus în perioada 1982-1986, ani în care a rulat serialul, a devenit mașina preferată a actorului. Starul din Knight Rider a condus-o până la începutul anului 2021, când a scos-o la licitație pe site-ul liveactioneers.com pentru suma de 300.000 de dolari.

Interesul pentru mașina vorbitoare este ridicat, de vreme ce a fost licitată de 8 ori, iar prețul a ajuns la 475.000 de dolari. Cei interesați de această piesă unică se pot căuta în buzunare până la 23 ianuarie, termenul-limită de depunere a unei oferte.

Fiindcă prețul cu care va fi adjudecată mașina va depăși cu mai mult de 25% prețul cerut inițial, David Hasselhoff va livra personal coletul la domiciliul cumpătorului.

Conform organizatorilor licitației, mașina este complet fncțională. Cu toate acestea, ea nu are niciuna dintre „puterile” pe care le-ați văzut în serial, deci nu vorbește și nici nu se conduce singură.

Vezi GALERIA FOTO mai jos!

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Bogdan Micu, noul investitor de la Imperiul Leilor: „Poți să ai succes și când ești tânăr”
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!