De 1 Decembrie, filme românești de sărbătoare la PRO CINEMA

De 1 Decembrie, filme românești de sărbătoare la PRO CINEMA
Citeste mai mult despre: 1 Decembrie, filme romanesti, Pro Cinema,
Data: 29 Noiembrie 2018
De 1 Decembrie, PRO CINEMA sărbătorește românește, difuzând două dintre cele mai apreciate comedii făcute în România ultimilor ani.

Hai să dăm culoare României. Încarcă o poză și sharuieşte-ţi locul favorit din România -> haicapoti.protv.ro

De 1 Decembrie, PRO CINEMA va difuza ”Filantropica”, comedia românească care a fost propunerea României, în 2003, la Premiul Oscar pentru cel mai bun film străin.

Citește și: De 1 Decembrie, ”Maria - Inima României”, un documentar de excepție la PRO TV

Regizată de Nae Caranfil, după un scenariu scris de el însuși, pelicula îi are în roluri principale pe Mircea Diaconu, Gheorghe Dinică, Viorică Vodă, Florin Zamfirescu și chiar Florin Călinescu, care își joacă propriul rol.

În ”Filantropica”, Ovidiu (Mircea Diaconu), un profesor de liceu cu venituri modeste, se îndrăgostește de Diana (Viorica Vodă), un model de 20 de ani, iar ca să o impresioneze, va face tot felul de inginerii financiare, care îl vor arunca într-o lume fabuloasă...

Tot de ziua națională a românilor, PRO CINEMA va difuza ”Ultimul corupt din România” (2012), ultimul film al regizorului Sergiu Nicolaescu.

Continuarea comediei ”Poker” (2010), pelicula îi are în distribuție pe Horațiu Mălăele, Valentin Teodosiu, Vladimir Găitan, Ion Rițiu, George Mihăiță și Jojo (Cătălina Grama).

În ”Ultimul corupt din România”, mafiotul Titel Pangică (Horaţiu Mălăele) a devenit doctor în ştiinţe. Custodele muzeului este bunul său prieten Claudiu Viţelaru (Valentin Teodosiu), căruia i-a furat locul de senator. Partenerul lor de poker, chirurgul estetician Horia Vrabete (Vladimir Găitan), continuă să ajute nevestele disperate. Iubita lor "prin rotaţie", Monica Lăcustă, interpretată de Cătălina Grama (Jojo), a ajuns să aibă şi ea o funcţie în guvern.  Doar că Marcel (Ion Rițiu) - general din serviciile secrete - trebuie să rezolve eterna cerinţă a Bruxellesului: să aresteze un corupt.
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO