De 1 decembrie, pe PRO TV, sărbătoarea începe cu tine! România, întâi tu!

De 1 decembrie, pe PRO TV, sărbătoarea începe cu tine! România, întâi tu!
Citeste mai mult despre: 1 Decembrie, Pro Tv, ziua nationala,
Data publicarii: 30 Noiembrie 2021
Data actualizare: 30 Noiembrie 2021
Pentru a construi e nevoie de suflet, pentru a reuși de seriozitate, pentru viitor de exemple. Le avem! România, întâi tu! Mâine, de la prima oră a dimineții și până seara, PRO TV îți oferă motive să sărbătorești, printr-un program special care nu ar trebui ratat. 

Ziua începe cu Știrile PRO TV, de la ora 06:00 și continuă până după orele prânzului. Andreea Marinescu și Mihai Dedu vor aduce primele vești ale dimineții, Cristian Leonte va aduce imagini de la parada militară, iar Diana Enache va prezenta jurnalul orei 13:00.  

De la ora 14:00, Adela Popescu și Cătălin Măruță au pregătit alături de colegii lor o ediție specială, de sărbătoare, Zi de bine, România în care veselia va fi la cote înalte! 

Cabral a pregătit și el o ediție specială a emisiunii Ce spun românii, de la 18:00, în care vedetele se vor întâlni într-o confruntare a regiunilor. Cele mai tari răspunsuri la cele mai neașteptate întrebări vor veni de la Alex Bogdan, Cătălin Neamțu, Cleopatra Stratan, Otilia Bilionera și Jorge, din echipa EST și Horia Brenciu, Răzvan Raț, Edward Sanda, Cătălin Cazacu și Mihaela Tatu din echipa VEST. 

De la ora 19:00, Andreea Esca aduce încă o ediție a Știrilor PRO TV în care telespectatorii se vor putea bucura de povești de senzație ale românilor care au reușit să demonstreze ceea ce pot atât pe plan local, cât și internațional. Toate materialele prezentate în cadrul jurnalului de dimineață, dar și de seară au fost pregătite de către echipa România, te iubesc! și de unul dintre reporterii Inspectorul PRO, Camelia Donțu!

Seara se încheie cu prima ediție live a show-ului SuperStar România, de la 20:30! Theo Rose, prezentatoarea emisiunii și cei patru jurați, Smiley, Raluka, Carla’s Dreams și Marius Moga sunt pregătiți să le aducă celor de acasă buna dispoziție. 

În premieră, de la ora 23:30, românii se vor bucura de filmul A fost odată la... Hollywood, regizat de Quentin Tarantino și cu o distribuție de senzație care îi include pe Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Margot Robbie și mulți alții. 

Nu ratați, de 1 decembrie, un program special pe tot parcursul zilei. Doar la PRO TV, sărbătoarea începe cu tine! 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!