De 1 Decembrie, ”Maria - Inima României”, un documentar de excepție la PRO TV

De 1 Decembrie,  Maria - Inima României , un documentar de excepție la PRO TV
Data: 20 Noiembrie 2018
De 1 Decembrie, ziua în care românii sărbătoresc 100 de ani de la Marea Unire, PRO TV difuzează un documentar de excepție, despre viața Reginei Maria a României.

Hai să dăm culoare României. Încarcă o poză și sharuieşte-ţi locul favorit din România -> haicapoti.protv.ro

Producătorul de film John Florescu este cel care oferă românilor un portret inedit al Reginei Maria. Filmul, difuzat la PRO TV de 1 Decembrie, la ora 18.00, a însemnat o desfășurare de forțe extraordinară: echipa de producție a lucrat mai bine de doi ani, a folosit zeci de materiale de arhivă sub formă de fotografii sau imagini filmate, dar și mărturiile unor experți în familia regală a României. 

Citește și: Regina Maria, o adevărată fashionista. Cum a început să poarte costumul tradițional românesc

John Florescu dezvăluie ceea ce l-a surprins cel mai mult atunci când a făcut documentarea pentru acest film: ”Cât de puține lucruri știu românii despre ea. Ea a fost una dintre cele mai faimoase persoane din lume și probabil cea mai faimoasă româncă. Oamenii înțeleg într-un mod foarte limitat faptul că viața ei a fost semnificativă. Și aș spune, de asemenea, că dacă nu ar fi fost Regina Maria, poate România nu ar fi recuperat Transilvania și nu am fi sărbătorit 1 Decembrie”.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO