De 1 iunie, 5GANG susține cel mai mare concert de până acum: 24/7

De 1 iunie, 5GANG susține cel mai mare concert de până acum: 24/7
Citeste mai mult despre: 5GANG, 1 iunie, concert,
Autor: Mihai Burlacu
Data publicarii: 23 Ianuarie 2019
Data actualizare: 23 Ianuarie 2019
5GANG este cu siguranță un fenomen care reușește să surprindă de la proiect la proiect. Toate piesele lansate de tinerii cool care au devenit vocea unei generații au ocupat prima poziție în YouTube Trending și au intrat rapid în topurile locale ale magazinelor digitale.

După ce la finalul anului trecut au făcut parte din Turneul Vloggerilor, un eveniment care i-a purtat în cele mai mari orașe ale țării, anul acesta de 1 iunie 5GANG va susține cel mai mare concert de până acum: 24/7.

Sâmbătă, 1 iunie 2019, 5GANG va concerta la Arenele Romane din București și vor aduce pe scenă mult hype, energie, muzică trap și mult „SOS”.

„Acesta este probabil cel mai mare lucru la care lucrăm și sunt super fericit și mândru să îl anunț în sfârșit. De Ziua Copilului ne vedem la Arenele Romane să spargem boxele. O să fie multă energie, mult hype, mult SOS. Sunteti pregătiți?”, a anuțat Selly pe rețelele sale sociale.

Evenimentul va marca cea mai mare întâlnire a adolescenților cu trupa lor preferată și hiturile acesteia, alături de momente unice, pregătite special pentru comunitatea de fani.

Cu aproape 2 milioane de subscriberi pe propriul canal de YouTube, Selly este cel mai urmărit vlogger din România. Alături de Diana Condurache, Gami, Pain și Exploit, acesta a lansat proiectul 5GANG.

Vezi prestația lor în emisiunea La Măruță:

În doar un an de existență, cei cinci au reușit să devină unul dintre cele mai de succes branduri ce hrănesc apetitul comunității YouTube din România, prin versuri în care adolescenții se pot identifica foarte ușor și o energie aparte atât a muzicii, cât și a vlogurilor.

La finalul anului trecut, 5GANG au scos piesa „SOS”, un real succes încă de la lansare.

În mai puțin de 24 de ore piesa a acumulat 1 milion de vizualizări în timp real. Mai mult decât atât, piesa se laudă și cu o premieră: a fost imediat #1 în Trending YouTube, în vreme ce teaser-ul ei, lansat cu două zile înaine, a fost #2 în top trending. Piesa are în prezent peste 12 milioane de vizualizări
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!