De cand a aparut prima data la Meteo, toti barbatii si-au dorit sa o vada asa. Magda Palimariu, in cel mai provocator pictorial 

De cand a aparut prima data la Meteo, toti barbatii si-au dorit sa o vada asa. Magda Palimariu, in cel mai provocator pictorial
Citeste mai mult despre: Magda Palimariu, meteo, pictorial,
Data publicarii: 04 Mai 2014
Data actualizare: 04 Mai 2014
Magda Palimariu, frumoasa prezentatoare a rubricii Meteo de la ProTV, este protagonista unui shooting special realizat pentru numarul din decembrie al revistei FHM, semnat de catre Ducu Ion.

“A fost o sedinta foto unica pentru ca a trebuit sa dezvalui mai mult din mine si despre mine. Chiar daca difera de alte sedinte foto prin tipicul ei, am reusit sa ma simt in elementul meu, sa ma acomodez cu tinutele care ma imbracau mai putin decat de obicei si sper ca am reusit sa transmit starea mea de bine. Am avut noroc de o echipa profesionista, care m-a sustinut si m-a ajutat sa fiu eu insami”, spune Magda Palimariu.

“Recunosc ca s-ar putea sa nu fiu o persoana cu care sa se lucreze prea usor pentru faptul ca sunt destul de tipicara si tin la anumite atitudini pe care vreau sa le transmit, insa la toate sedintele foto de pana acum am comunicat bine cu toti fotografii, la fel cum s-a intamplat si acum", a mai adaugat frumoasa prezentatoare.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies