De ce a apărut promovată pe Facebook polițista sexy devenită celebră pe internet?

De ce a apărut promovată pe Facebook polițista sexy devenită celebră pe internet?
Citeste mai mult despre: politista, Facebook, politista sexy,
Data publicarii: 09 Mai 2021
Data actualizare: 09 Mai 2021
"Cine a spus că în Poliția de Frontieră sunt doar burtoși?!"Acesta este textul care a introdus-o pe tânăra polițistă devenită vedetă peste noapte.  
Tânăra, fotografiată în zona hotelului Union Plaza, din București, arată foarte bine, este suplă și, după cum se vede, are sânii foarte mari. Din păcate, chipul polițistei nu e foarte evident, iar identitatea ei rămâne secretă, pentru că tânăra poartă mască. În schimb, chiar și cu mască, se vede că e o femeie frumoasă. 
 
Imaginea a fost folosită pe pagina de Facebook a sindicatului polițiștilor - Europol. Comentariile, inimioarele și aprecierile au fost în număr mare. Postarea a fost distribuită de peste o mie de ori, dar au apărut și foarte mulți cârcotași. 

 

Cine a spus că în Poliția Română sunt doar burtoși?!

Posted by Sindicatul Europol on Friday, 7 May 2021


 

Pentru ei, Europol a mai făcut o postare în care a scris:
 
"8 mai este "Ziua egalității de șanse între femei și bărbați

Noi am marcat această zi prin două fotografii postate, cu o colegă și un coleg. A fost un mic experiment social pentru a vedea unde ne situăm ca societate. 

Prejudecățile, stereotipurile și discriminările cu privire la femei și bărbați, ne poziționează în coada clasamentului UE când vorbim despre (in)egalitatea între femei și bărbați. 
Inclusiv micul nostru experiment ne-a demonstrat că încă trăim în trecut. Comentariile postărilor și aprecierile misogine sau deplasate reflectă mentalitățile din societatea noastră. 

Cu toate acestea, astăzi, de Ziua egalității de șanse între femei și bărbați, le transmitem colegelor și colegilor noștri că diferența de gen contează cel mai puțin. Iar adevărată diferență este reprezentată de inteligență, de comportamentul avut, de educația dobândită și de profesionalismul cu care ne îndeplinim atribuțiile de serviciu.

#8MaiZiuaEgalitatiiDeȘanseÎntreFemeiSiBarbati"

Din păcate însă, nici de data aceasta identitatea polițistei nu a fost dezvăluită, deși mulți i-au devenit fani pe internet, după cum arată multe comentarii entuziasmate.  

8 mai este "Ziua egalității de șanse între femei și bărbați" Noi am marcat această zi prin două fotografii postate, cu...

Posted by Sindicatul Europol on Saturday, 8 May 2021


Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

RAMONA ȚINTEA - OMUL DIN SPATELE ANCHETEI URSUL ARTHUR -PE PRO TV PLUS

Foto: Shutterstock/Facebook
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies