De ce Kate Middleton nu are voie sa isi dea jos paltonul in public

De ce Kate Middleton nu are voie sa isi dea jos paltonul in public
Data publicarii: 08 Februarie 2018
Data actualizare: 08 Februarie 2018
Kate Middleton este considerata una dintre cele mai elegante femei ale momentului. Fiecare tinuta pe care Ducesa o poarta este admirata de femeile din intreaga lume si apreciata de criticii de moda. Un simbol al elegantei, Kate este insarcinata cu cel de-al treilea copil si arata splendid.

Vizitele oficiale si tururile regale se numara printre evenimentele pe care sustinatorii Casei Regale le asteapta cu interes. Cu ocazia lor, Kate Middleton apare in public purtand tinute extrem de elegante si apreciate de public. 

Prezenti intr-un tur regal in Scandinavia, Printul Willim si Kate Middleton au fost din nou in centrul atentiei. Avand in vedere temperaturile scazute din Norvegia, Kate a aparut imbracata in palton in majoritatea fotografiilor. 

Chiar si atunci cand au luat pranzul cu Printul Haakon si Printesa Mette-Marit ai Norvegiei, Kate a purtat un palton Dolce and Gabbana cu nasturii inchisi pana sus. 


Se pare ca nu frigul a fost cel care a determinat-o pe Kate sa nu renunte la palton, ci protocolul regal. Ducesa nu are voie sa isi dea jos haina in public si asta pentru ca gestul este considerat a fi unul lipsit de eleganta si buna-crestere. 

Daca totusi acest lucru este necesar, Ducesa trebuie sa se indeparteze de camere de filmat si fotografiat. 


Sursa FOTO: Getty Images
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies