De ce nu are Angelina Jolie iubit. Ce dezvăluiri a făcut una dintre cele mai frumoase femei de pe Planetă

De ce nu are Angelina Jolie iubit. Ce dezvăluiri a făcut una dintre cele mai frumoase femei de pe Planetă
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 13 Mai 2021
Data actualizare: 13 Mai 2021
Angelina Jolie este una dintre cele mai frumoase femei de pe Planetă, dar este singură de cinci ani. Mai exact, de la separarea de Brad Pitt, actorul cu care împarte custodia a șase copii.

Recent, superba actriță a fost invitată în cadrul show-ului Daily Pop, prezentat de Justin Sylver. Prezentatorul a fost curios să afle cum se descurcă Angelina Jolie cu șase copii.

Actrița a fost că se simte binecuvântată să fie mama lor și și-a lăudat odraslele. "Am șase copii foarte capabili. Bineînțeles că te trezești și ai impresia că trebuie să te asiguri că sunt bine. Trebuie să mă asigur că sunt bine mental, dar sincer cred că acum câțiva ani s-a schimbat acest lucru și ei gândesc acum: trebuie să mă asigur că mama este
bine”.


Actrița a mai spus că ea și copiii au o relație foarte strânsă și formează o familie unită: “Suntem o echipă așa că sunt  foarte norocoasă. Sunt oameni cool”.

Angelina are trei copiii biologici cu Brad Pitt: Vivienne și Knox (12 ani) și Shiloh (14 ani).  Maddox (19 ani), Zahara (16 ani) și Pax (15 ani) sunt adoptați. 

Angelina (45 de ani) a atins și un subiect sensibil și a aceptat să vorbească despre viața ei sentimentală. Actrița a mărturisit că este singură de foarte mult timp, scrie E Online. Se pare că după separarea de Brad Pitt, Jolie a devenit extrem de selectivă în privința bărbaților. 

“Probabil că am o listă foarte lungă de aşa nu. Sunt singură de mult timp”, a spus râzând Angelina Jolie, care a arătat impecabil în interviul oferit pentru Daily Pop. Actrița a purtat un top negru, care i-a lăsat la vedere tatuajele. Ținuta a fost accesorizată cu perle, iar machiajul puternic i-a scos în evidență trăsăturile frumoase. 

Fotografii: Getty Images

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!

Vezi și VIDEO: Miliția Modei by Costi Diță: ”Doamna Sharon Stone e de nota 10”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!