De ce nu va mai face Antonia copii. Alex Velea a dezvăluit motivul!

De ce nu va mai face Antonia copii. Alex Velea a dezvăluit motivul!
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 18 Iulie 2022
Data actualizare: 18 Iulie 2022
Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc, având împreună doi băieți absolut superbi. Frumoasa cântăreață mai are o fiică din fosta sa căsnicie, Maya, pe care artistul o iubește necondiționat. Cu toate că și-au dorit întodeauna o familie numeroasă, cuplul nu va mai face copii. Iată de ce!

Antonia și Alex Velea formează un cuplu superb, de aproape 10 ani. Aceștia au construit împreună o familie absolut superbă, cu trei copii. Maya este fiica pe care frumoasa cântăreață o are din fosta căsnicie, dar care crește și se dezvoltă primind iubirea artistului, iar Dominic și Akim sunt cei doi băieți care au apărut pe lume din iubirea celor două vedete. Cu toate că sunt extrem de fericiți, cântărețul a recunoscut că și-ar mai fi dorit copii, însă Antonia nu mai vrea. Iată de ce!

Invitat la o emisiune mondenă, Alex Velea a explicat faptul că Antonia are o grupă de sânge care nu îi mai permite să facă al patrulea copil. În plus, după 3 cezariene, o nouă sarcină ar putea provoca complicații.

„Deja după trei cezariene… Are și RH-ul negativ. Nici grupa sangvină nu îi mai permite să mai aibă alt copil, dar și dacă ar rămâne însărcinată, ar exista posibilitatea să fie niște probleme”, a declarat el în cadrul unei emisiuni mondene.

Sursă foto: Alex Velea/Instagram

VEZI ȘI: Cele mai tari idei de vacanță
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!