(P) De ce să-ți cumperi o mașină rulată din parcul auto online al Auto Rulate București?

(P) De ce să-ți cumperi o mașină rulată din parcul auto online al Auto Rulate București?
Autor: Mihai Burlacu
Data publicarii: 23 August 2019
Data actualizare: 23 August 2019
Auto Rulate București este un dealer expert în mașini second hand, care își pune în slujba clienților întreaga capacitate de acțiune, astfel încât aceștia să reușească să-și atingă obiectivul cât mai repede posibil.

Dacă ești interesat de cumpărarea unei mașini rulate, trebuie să știi că acest dealer autorizat te ajută să faci economie de timp. Nu vei mai fi nevoit să ți-l risipești de la un dealer la altul sau de la persoană fizică la alta. Este suficient să intri în parcul său auto online și să te uiți la oferta mare de mașini de acolo. 

De ce să-ți alegi o mașină rulată din oferta Auto Rulate București?

Reputație

Un beneficiu al achiziționării de la un dealer autorizat este reputația. În timp ce unii dealeri au reputații îndoielnice, Auto Rulate oferă cele mai bune servicii pentru clienți astfel încât satisfacția să fie maximă. Asta înseamnă că, dacă apelezi la echipa sa, datorită faptului că oferă 12 luni garanție, dacă ai o problemă cu o mașină la scurt timp după cumpărare, poți cere ajutor dealerului. Dacă cumperi mașina de la un vânzător privat, odată ce tranzacția se va încheia, nu-l va mai interesa ce se întâmplă cu mașina.

În schimb, dacă apelezi la dealer, vei avea parte de service personal și service post-vânzare. Acest lucru face posibilă îmbunătățirea reputației dealerului și câștigarea încrederii clientului, adică a ta. 

Beneficii legate de finanțare

Poate că cel mai mare beneficiu al achiziționării unei mașini de la un dealer autorizat îl constituie multitudinea de opțiuni de finanțare. Dealerul îți poate oferi oricând propriile opțiuni de finanțare, în timp ce un vânzător privat nu va putea face asta. Dacă cumperi o mașină de la un vânzător privat, va trebui să îți asiguri propria finanțare și, dacă ai probleme în acest sens, va trebui să cumperi o mașină de la un dealer.

Dealerul expert pe care ți-l recomandăm îți poate oferi o serie de surse de finanțare foarte avantajoase. Poți opta pentru:

- credit auto prin IFN ăe care îl poți obține chiar și dacă ai avut incidente bancare în trecut, chiar dacă nu ai împlinit încă 24 de ani, chiar dacă primești un salariu minim pe economie, chiar dacă lucrezi part time sau în străinătate. Va trebui să achiți un avans de 15% din valoarea autorismului ales, iar apoi să plătești ratele eșalonat pe o perioadă cuprinsă între 6 și 60 de luni. Cererea de solicitare a creditului ți se aprobă în maxim 24 de ore.

- credit auto prin bancă poți obține și fără să plătești un avans. Dobânda anuală este de maxim 10%. Poți obține acest credit dacă îndeplinești niște condiții (să fii angajat de minim 3 luni la actualul loc de muncă, să ai vârsta minimă de 24 de ani și sa nu fi avut incidente bancare majore în trecut (să nu ai întârzieri la rate mai mari de 3 luni sau credite neachitate). Creditul ți se poate acorda pe o perioadă între 6 și 60 de luni. Acesta îți este aprobat în maxim 72 de ore. 

- credit auto fără dobândă. Acesta este cel mai nou și avantajos propus pe care acest dealer l-a lansat pe piața românească. Dacă vrei să-ți cumperi o mașină, dar nu vrei să plătești dobândă, acesta este creditul potrivit pentru tine. Important este să ai un istoric de creditare pozitiv și să te încadrezi cu salariul în marja gradului de îndatorare de maxim 65% din acesta. Creditul îți poate fi acordat pentru o perioadă între 6 luni și maxim 24. 

Un alt exemplu de beneficiu de finanțare legat de un dealer este faptul că multe companii de creditare nu vor finanța o mașină dacă este deținută de un vânzător privat. Unele companii de creditare nu au încredere în vânzătorul privat în ceea ce privește evaluarea cu exactitate a unei mașini, însă au încredere în dealeri, considerându-i capabili de o evaluare cât mai corectă și de stabilirea unui preț mai precis. Prin urmare, obținerea unui împrumut pentru o mașină vândută de o persoană privată poate fi mai dificilă, iar în unele cazuri, rata dobânzii poate fi mai mare.

Acestea fiind zise, nu mai ezita în alegerea ta. Alege dealerul expert de care ai nevoie și bucură-te de o mașină care va avea parte de revizie la livrare, verificare completă și kilometri garantați 100%
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies