De ce si-a ras Marius Moga barba dupa patru ani. „Mi-a luat ceva sa-mi fac curaj”

De ce si-a ras Marius Moga barba dupa patru ani. bdquo;Mi-a luat ceva sa-mi fac curaj
Data: 23 Mai 2018
Mariu Moga și-a surprins prietenii și colaboratorii cu un nou look. Antrenorul de la Vocea Romaniei Junior și-a ras barba, după ce patru ani a purtat-o cu mandrie.

Marius Moga a facut anuntul pe retelele sociale, unde a postat și o fotografie în care apare complet schimbat. „M-am transformat într-un Marius mai tanar”, spune el, care marturiseste ca nu i-a fost deloc usor. Din primavara anului 2014, Moga nu si-a mai dat jos barba, insă acum a avut un motiv intemeiat ca sa ia aceasta decizie neasteptata.

„Am filmat videoclipul urmatorului meu single - Ma doare la bass, iar schimbarea de look face parte din scenariul creat de fratele meu, Iulian. Am ascultat de el, mi-am ras barba si m-am transformat intr-un Marius mai tanar. Trebuie sa recunosc ca mi-a luat ceva sa-mi fac curaj, mai ales ca nu mi-am ras barba timp de patru ani”, a spus Marius Moga, pentru protv.ro.


FOTO: Marius si fratele lui, Iulian

Cu Marius Moga va intalniti pe micul ecran la Vocea Romaniei Junior 2018, in curand, la PRO TV. Aceasta editie a adus in fata antrenorilor noi copii talentati, care va vor surprinde cu siguranta cu vocile lor iesite din comun.
 

FULLSCREEN
De ce si-a ras Marius Moga barba dupa patru ani. „Mi-a luat ceva sa-mi fac curaj”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO