De la bust în sus e top model, însă nimeni nu se așteaptă să arate așa! O britanică și-a transformat defectele în atuuri

De la bust în sus e top model, însă nimeni nu se așteaptă să arate așa! O britanică și-a transformat defectele în atuuri
Citeste mai mult despre: TikTok, viral,
Autor: Doina Goanta
Data publicarii: 13 Aprilie 2022
Data actualizare: 14 Aprilie 2022
Antonia Graham este o britanică în vârstă de 25 de ani, care și-a transformat defectele fizice în atuuri. Acum face bani frumoși pe internet etâlandu-și corpul voluptos, pe care cu câțiva ani în urmă și-l ascundea, de rușine.

Mamă a trei copii, Antonia a rămas cu multe kilograme în plus după sarcini, lucru care a demoralizat-o ani de zile. Acum poartă haine sumare pe TikTok și OnlyFans, câștigând bani frumoși de pe urma celor care apreciază acest gen de siluetă. Femeia spune că face 10.000 de lire pe lună mâncând în fața camerei de filmat. 

Pe TikTok a ajuns celebră cu un clip cu aproape 8 milioane de vizualizări, în care le raspunde trollilor care o fac grasă. În loc să se supere, le-a răspuns cu mândrie că suferă de obezitate morbidă. Lucru care nu e chiar de laudă. 

“Până anul trecut m-am chinuit cu o grămadă de diete. De exemplu, am ținut chiar și un fasting de 5 zile numai cu apă în speranța că o să mai slăbesc. Nu s-a întâmplat!”, spune femeia.

@antoniagrahamx

I hate myself still

♬ Da Ya Think I'm Sexy? - Rod Stewart

Antonia Graham s-a apucat să se filmeze în timp ce mănâncă la sugestia unui follower de pe rețelele de socializare. “Cei care plătesc să mă vadă vor doar să se uite la mine cum mănânc și cum mă îngraș”, spune Antonia, care cel mai adesea mănâncă McDonalds și KFC. 

“Mănânc circa 3000 de calorii pe zi. Mi s-a cerut să mănânc 3 pizza uriașe într-o singură sesiune. A trebuit să refuz, am și eu o limită”, spune femeia care cere 10 lire sterline pentru un clip.

Deși câștigă bine, mâncatul în exces îi cauzează grave probleme de sănătate. Plus, dă o multime de bani și pe mâncare.
 

Ce a inspirat-o pe Rihanna, în România?
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!