De luni, Stirile Pro TV incep la ora 06:00 dimineata

De luni, Stirile Pro TV incep la ora 06:00 dimineata
Citeste mai mult despre: Stirile Pro TV, ora, ProTV,
Data publicarii: 23 Septembrie 2016
Data actualizare: 23 Septembrie 2016
De luni, 26 septembrie, echipa de la stirile diminetii va aduce cele mai noi informatii si cele mai importante stiri ale zilei incepand cu ora 06:00. Mihai Dedu si Andreea Marinescu sunt pregatiti sa isi inceapa mai devreme ziua alaturi de telespectatori, oferindu-le o ora in plus de buna dispozitie si informatii utile pentru ziua in curs.

 „Ne-am obisnuit de foarte multi ani cu acest program si ne bucuram ca putem fi alaturi de telespectatori inca o ora in plus in fiecare dimineata! Asa ca, va asteptam pe toti sa ne incepem ziua impreuna!”, a declarat Mihai Dedu. 

„Noua ne place matinal cat mai matinal, adica de la 06:00 fix! Pe scurt, ca sa nu avem dubii. Stim sigur ca sunt oameni care se trezesc la ora aceea, o data cu noi. Aveam un presentiment ca de la 06:00 la 07:00 ni se duce dorul, astfel noi am zis sa venim in intampinarea lor, si iata ca am venit! Asa ca ne vom vedea, cum altfel, de la 06:00!”, a completat Andreea Marinescu. 

Florin Busuioc va fi alaturi de telespectatori cu informatiile meteo, dar si pentru a-i provoca cu problemele sale pline de haz. Horoscopul zilnic cu Neti Sandu ofera telespectatorilor detalii despre aspectele zilei pentru fiecare zodie in parte, iar cele mai noi informatii din sport vor fi aduse de echipa stirilor sportive. 

Telespectatorii sunt invitati, de luni pana vineri, sa isi bea cafeaua de dimineata alaturi de echipa Stirilor Pro TV de la ora 06:00, iar sambata si duminica de la ora 07:00. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies